Προσωρινά κρατούμενος για τους πυροβολισμούς στην Αξό ο 57χρονος

Petite Perle 300×250

Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται, συγκεκριμένα, για  απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου μετά πυρομαχικών, παράνομη οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Προσωρινά κρατούμενος, κρίθηκε μετά την απολογία του, σήμερα, ο 57χρονος άνδρας, που τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας 7 Αυγούστου, φέρεται να πυροβόλησε σε βάρος του 50χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Αξό. Μάλιστα, από τους πυροβολισμούς, εκτός από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, τραυματίστηκε στη δεξιά πλευρά του σώματος του και ένας 57χρονος, που εργαζόταν στην ταβέρνα.

Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται, συγκεκριμένα, για  απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου μετά πυρομαχικών, παράνομη οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο 50χρονος ταβερνιάρης, που τραυματίστηκε στο στήθος, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.  Στο σημείο του συμβάντος υπήρχαν κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το σκηνικό. Πρόκειται – σύμφωνα με πληροφορίες – για άτομα που μεταξύ τους είχαν συχνά προβλήματα, αφού φαίνεται να μάλωναν για τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία του χωριού.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας σημειώθηκε πάλι κάποια αντιπαράθεση, που έκανε τον 57χρονο, σύμφωνα με την Αστυνομία, να επιδείξει μία συμπεριφορά εντελώς ανεξέλεγκτη. Ούτε η γυναίκα του, ούτε και άλλοι άνθρωποι, παρά τις προσπάθειες τους, μπόρεσαν να τον ηρεμήσουν, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Όλα φαίνεται να αρχίζουν λίγα λεπτά πριν τη 1 τα ξημερώματα. Η κλήση στον αριθμό έκτακτης ανάγκης «112» για τους πυροβολισμούς, καταγράφεται στις 00.52.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ