Τιμπό Κουρτουά: Τεράστιο πλήγμα για τη Ρεάλ ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Βέλγος τερματοφύλακας

Petite Perle 300×250

Με σύντομη ανακοίνωσή της, η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε ότι ο βασικός της τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά υπέστη ρήξη πρόσθιο χιαστού στο αριστερό γόνατο στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Τιμπό Κουρτουά, διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ιατρική ενημέρωση των Μαδριλένων.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας ήταν βασικός πρωταγωνιστής στις επιτυχίες της «βασίλισσας» από τότε που μετακόμισε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» από την Τσέλσι, το 2018, μετρώντας 230 συμμετοχές και έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Champions League.

Ο τραυματισμός του, αφήνει τη Ρεάλ με μοναδική επιλογή ως βασικού κίπερ τον Άντρι Λούνιν, μόλις δύο μέρες πριν ξεκινήσει τη νέα σεζόν με το εκτός έδρας ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Λούνιν, 24χρονος Ουκρανός διεθνής, έπαιξε 12 φορές την περασμένη σεζόν.

Ο τραυματισμός του Κουρτουά θα προβληματίσει επίσης τον προπονητή του Βελγίου Ντομένικο Τεντέσκο, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του επόμενου καλοκαιριού στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να βγει άμεσα στην αγορά για νέο βασικό τερματοφύλακα, αναζητώντας το κατάλληλο πρόσωπο για να καλύψει την απουσία του Κουρτουά.

ΠΗΓΉ: www.gazetta.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ