Εβελίνα Μπάκιντα: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Σταύρο Αρναουτάκη «για την Κρήτη μας»

Petite Perle 300×250

Υποψήφια με τον Σταύρο Αρναουτάκη στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι η κ. Εβελίνα Μπάκιντα, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί ήδη από το Νοέμβριο.
Η κ. Μπάκιντα, μητέρα τριών παιδιών, γνωστή για την επιχειρηματική της δραστηριότητα και την προσφορά της στην κοινωνία, από τη θέση της προέδρου του Αναπτυξιακού Συλλόγου γυναικών επιχειρηματιών Κρήτης, αλλά και άλλων εθελοντικών συλλόγων, δηλώνει έτοιμη για αυτή τη νέα πρόκληση, αποδεχόμενη την πρόσκληση του κ. Αρναουτάκη, για την Κρήτη μας, τους πολίτες και τη νέα γενιά. Με «φρέσκια ματιά» στόχο έχει να προσφέρει και από το συγκεκριμένο μετερίζι!

Η κ. Μπάκιντα σε μήνυμα της με αφορμή την υποψηφιότητα της αναφέρει:

«Από τη Μυρτιά του Καπετάν Μιχάλη, ως τη Μικρασία. Μεγαλωμένη από εμπόρους γονείς είχα μάθει ότι αν δεν ρισκάρεις δεν πρόκειται να επιτύχεις. Από το Ηράκλειο, ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία. Το σπίτι μου. Δε μου χαρίστηκε τίποτα. Έμαθα να αξιολογούμαι σκληρά και να αγωνίζομαι συνέχεια.
Όραμα μου να βοηθάω από το δικό μου μετερίζι τους συμπολίτες μου να βρουν το δικό τους μονοπάτι ευτυχίας και επιτυχίας. Πιστεύω στην ισχυρή, ανταγωνιστική, σύγχρονη Κρήτη. Παλεύω για την Κρήτη της ευημερίας και της Ανάπτυξης. Στην πρώτη γραμμή, με το Ηράκλειο πρωταγωνιστή. Είναι χρέος και ευθύνη να είμαστε δίπλα σε όλους. Η μεγαλύτερη διάκρισή μου είναι ότι είμαι μητέρα τριών παιδιών. Γιατί το μέλλον δεν μας χαρίζεται. Το κατακτάμε. Στις 8 Οκτώβρη επιλέγουμε λοιπόν με «φρέσκια ματιά».
Για τον τόπο μας. Την Κρήτη που αγαπάμε» .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ