Σε Νέα Αλικαρνασσό, Βούτες, Βενεράτο και Μασταμπά ο Αλέξης Καλοκαιρινός για την Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Petite Perle 300×250

Σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας, όπως αρμόζει στο «Πάσχα του καλοκαιριού», ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός μαζί με υποψήφιους Συμβούλους, παρακολούθησαν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δήμο Ηρακλείου.

Την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ο Αλέξης Καλοκαιρινός παρακολούθησε τον Μέγα Εσπερινό στην Παναγία Καμαριανή στη Νέα Αλικαρνασσό, ανταλλάσσοντας ευχές με πιστούς, ενώ στη συνέχεια παραβρέθηκε στον εορτασμό και την λιτάνευσης της εικόνας της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Βούτες. Ο Αλέξης Καλοκαιρινός περπάτησε στον οικισμό, συνομίλησε με κατοίκους και συμμετείχε στην μεγάλη γιορτή των Βουτών. Στη συνέχεια βρέθηκε στο Βενεράτο και την ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας Παλιανής. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να ανταλλάξει ευχές με τους κατοίκους οι οποίοι τον φιλοξένησαν στα σπίτια τους, αλλά και να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Βενεράτου.

Σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο Αλέξης Καλοκαιρινός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Παναγίτσας του Μασταμπά, ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου, όπου μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πόλη», συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες που είχαν κατακλύσει το Ναό.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ