Αλέξης Καλοκαιρινός από το Ατσαλένιο

Petite Perle 300×250

Κάθε συνοικία και κάθε γειτονιά στο Ηράκλειο θα βρει την ταυτότητά της με προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, τόνισε κατά την επίσκεψή του στο Ατσαλένιο και την πλατεία Σινάνη, ο Αλέξης Καλοκαιρινός.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη», συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους, έγινε δεκτός από τους κατοίκους του Ατσαλένιου με ενθουσιασμό και συνομιλώντας μαζί τους σε δρόμους, γειτονιές και καταστήματα τους ανέπτυξε το σχέδιό του για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Η έλλειψη κοινόχρηστων χώρων, θέσεων στάθμευσης, η καθαριότητα και το κυκλοφοριακό, αναδείχτηκαν μερικά από τα κυριότερα προβλήματα της περιοχής ενώ η έντονη αθλητική δραστηριότητα στο Ατσαλένιο με την ποδοσφαιρική ομάδα του ιστορικού ΠΟΑ, που κάνει υπερήφανη την περιοχή, απαιτεί τη δημιουργία και άλλων χώρων άθλησης.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός επεσήμανε ότι όλα αυτά θα τεθούν στο τραπέζι της διαβούλευσης με τους κατοίκους για να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις όπως και η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων με σχέδιο που αναφέρθηκε ήδη στην παρουσίαση του προγράμματος το οποίο τέθηκε σε διαβούλευση και θα ξεδιπλωθεί αναλυτικά το επόμενο διάστημα. Ειδικότερα, ο Αλέξης Καλοκαιρινός επισήμανε ότι η πλατεία του Ατσαλένιου αποτελεί θλιβερό παράδειγμα εγκατάλειψης της συνοικίας, σημειώνοντας ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να είναι ανεκτή από τους δημότες. Οι δημότες πρέπει να απαιτούν και η Δημοτική Αρχή οφείλει να ανταποκρίνεται στο στοιχειώδες δικαίωμα κάθε δημότη για αξιοπρεπείς, λειτουργικούς και φιλόξενους ελεύθερους δημόσιους χώρους στις συνοικίες τους. Οι βασικές αυτές υποδομές, είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, αποτελούν επίσης και βάση για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα σε συνοικίες όπου αυτή φθίνει, όπως στο Ατσαλένιο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ