Απόπειρα ανθρωποκτονίας: «Ξύπνησε» ο 29χρονος Νίκος – Αναζητείται ο 22χρονος δράστης

Petite Perle 300×250


Μετά από δύο βδομάδες από την απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε σε βάρος του 29χρονου στη Μεσαρά έρχονται τα πρώτα ευχάριστα νέα για την υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι γιατροί του Βενιζελείου προχώρησαν στην αφύπνιση του 29χρονου Νίκου και όπως δείχνουν τα πρώτα σημάδια η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί αισθητά.

Ο ίδιος φαίνεται να έχει επαφή με το περιβάλλον και να αντιδρά στα ερεθίσματα αν και η σφαίρα παραμένει ακόμα καρφωμένη στον εγκέφαλο καθώς όπως ειπώθηκε από την πρώτη στιγμή το σημείο όπου βρίσκεται είναι πολύ δύσκολο και θα ήταν επικίνδυνο αν γινόταν χειρουργική επέμβαση.

Το χρονικό της απόπειρας ανθρωποκτονίας

Σύγχυση επικρατούσε τις πρώτες ώρες που εντοπίστηκε τραυματισμένος ο 29χρονος ως προς τις συνθήκες του τραυματισμού του.

Αρχικά είχε ειπωθεί για τροχαίο ατύχημα ωστόσο οι αποκαλύψεις ήρθαν αργότερα.

Η πρώτη αποκάλυψη ήρθε από την αξονική: Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Αυγούστου όταν σε χαντάκι στο δρόμο από Μοίρες προς Τυμπάκι – λίγο πριν την διασταύρωση της Γαλιάς – βρέθηκε ένα αυτοκίνητο που είχε ντελαπάρει και μέσα βρισκόταν ο 29χρονος οδηγός βαριά τραυματισμένος.

Το πρώτο σενάριο έκανε λόγο για τροχαίο ατύχημα με τους αστυνομικούς να ερευνούν την υπόθεση ενώ ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Τότε όμως έρχεται η πρώτη ανατροπή. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία στο κεφάλι και τότε αντίκρισαν μία σφαίρα μικρού διαμετρήματος με αποτέλεσμα να ενημερωθεί άμεσα η αστυνομία.

Η δεύτερη αποκάλυψη ήρθε από τις κάμερες ασφαλείας: Οι αρχές διεύρυναν τότε τις έρευνές τους προς πάσα κατεύθυνση ενώ το επικρατέστερο σενάριο έκανε λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.

Το σενάριο αυτό κράτησε για λίγες ώρες καθώς στο όχημα αλλά και στην γύρω περιοχή δεν βρέθηκε το όπλο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έψαξαν να βρουν οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή.

Μόλις βρήκαν τις κάμερες ήρθαν αντιμέτωποι με τη δεύτερη ανατροπή. Ένας άνδρας, που οδηγούσε ένα δεύτερο όχημα, τον πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια έγινε… καπνός.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης – Αναζητείται από τις αρχές

Οι αστυνομικοί μέσα σε λίγο χρόνο κατάφεραν και ξεδιάλυναν την υπόθεση ταυτοποιώντας άμεσα τον δράστη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, δράστης είναι ένας 22χρονος άνδρας ο οποίος οδηγούσε ένα αυτοκίνητο και ακολουθούσε το θύμα.

Κάποια στιγμή οι δύο άνδρες σταματούν τα οχήματά τους και διαπληκτίζονται έντονα για άγνωστο – μέχρι στιγμής – λόγο.

Στη συνέχεια επιβαίνουν στα αυτοκίνητά τους και φεύγουν. Ωστόσο, ο 22χρονος ακολουθεί τον 29χρονο και κάποια στιγμή τον προσπερνά και τον πυροβολεί με αποτέλεσμα η σφαίρα να τον βρει στο κεφάλι.

Ο 29χρονος χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και καταλήγει στο χαντάκι που βρέθηκε.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος – ο οποίος δεν ήταν ο 22χρονος – και αναζητούν τον δράστη χωρίς ακόμα να έχουν βρει κάποιο ίχνος του.

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τον 29χρονο

Μόλις αποκαλύφθηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας η οικογένεια του 29χρονου ζητά από τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία σε βάρος «καταζητούμενου κακοποιού» και «τριών συνεργών» του όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του.

cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ