Επίθεση με κατσούνες: Ο πατέρας προέτρεψε τον γιο του να χτυπήσει τον 73χρονο

Petite Perle 300×250

Νέα εξέλιξη υπήρξε στην υπόθεση με την επίθεση με κατσούνες στα Σφακιά καθώς οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην πρώτη σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί μετά από ενδελεχή έρευνα εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 71χρονο άνδρα που είναι ο πατέρας των δύο νεαρών ανδρών που ήταν υπεύθυνοι για τις απειλές και την επίθεση με κατσούνες στο καφενείο ενώ την ίδια ώρα αναζητούνται οι γιοι του.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν ανήμερα της Παναγίας όταν σε καφενείο στα Σφακιά βρίσκονταν ο πατέρας με τους δύο γιους αλλά και ένας 73χρονος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, κάποια στιγμή υπήρξε μία έντονη λογομαχία εξαιτίας κτηματικών διαφορών που είχαν με τον μεγάλο γιο να απειλεί τον 73χρονο με όπλο. Λίγη ώρα αργότερα, ο 71χρονος πατέρας είπε στον νεότερο γιο του να χτυπήσει τον 73χρονο με την κατσούνα, όπως και έγινε ενώ στη συνέχεια έφυγαν από το καφενείο.

Ο 71χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε τραυματιστεί ενώ για το περιστατικό ενημερώνονται  και οι αρχές.

Οι αστυνομικοί αφού πήραν τις πρώτες καταθέσεις προχώρησαν σε έρευνα στα σπίτια των δραστών ωστόσο εντόπισαν μόνο τον 73χρονο πατέρα τον οποίο και συνέλαβαν ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης. Την ίδια ώρα αναζητούνται οι δύο γιοι.

cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ