Το "ευχαριστώ" του απερχόμενου προέδρου της Τυλίσου Βασίλη Κουβίδη

Petite Perle 300×250

Ο πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης, μετά την αποχώρησή του από την προεδρική ηγεσία της ομάδας είχε την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα του από όλα τα πόστα εντός και εκτός γηπέδου όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπειτα από μια πορεία 18 χρόνων στην προεδρία της αγαπημένης μου ομάδας, επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου και με υποστήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή.

Πρωτίστως επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους συγχωριανούς μου, που με εμπιστευτήκαν να ηγούμαι του σημαντικότερου συλλογικού φορέα του χωριού και που ήταν δίπλα μας σε όλους τους αγώνες, τις νίκες, αλλά και τις ήττες της ομάδας μας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί μου ως μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τυλίσου και που εκτός του χρόνου που αφιέρωσαν, έδωσαν επίσης και τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουμε τους μεγάλους και σημαντικούς στόχους της ομάδας μας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να αναφερθώ ονομαστικά σε ένα πρώην μέλος του Δ.Σ. που δυστυχώς δεν βρίσκεται πια κοντά μας, τον αγαπημένο φίλο και συγχωριανό Σγουράκη Αντώνη (Τονι) που ήταν πάντα δίπλα μας.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν αυτά τα χρόνια με τη φανέλα της ομάδας, αλλά και τους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της και που όλοι μαζί συλλογικά κατάφεραν να την αναδείξουν για τρεις φορές πρωταθλήτρια της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.

Επιθυμώ επίσης να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου, τόσο προς την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα μας, όσο και προς τους διαιτητές και παρατηρητές των αγώνων, που παρά το ομολογουμένως δύσκολο έργο τους, καταφέραμε να έχουμε πάντα μια καλή συνεργασία για την άψογη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω θερμά και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά -και όχι μόνο- την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζοντας ότι χωρίς την υποστήριξή τους, θα ήταν αδύνατο να ανταπεξέρθουμε στα τεράστια έξοδα που έχει ένα αθλητικό σωματείο. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφερθώ ονομαστικά σε έναν από τους μεγάλους μας χορηγούς και προσωπικό μου φίλο που δυστυχώς δεν βρίσκεται πια μαζί μας, τον Αντώνη Παπαδάκη πρώην πρόεδρο του Α.Ο. Δαμάστας, ο οποίος στήριξε σημαντικά το έργο της ομάδας μας.

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον αείμνηστο πρώην Δήμαρχο Τυλίσου, αλλά και πρώην πρόεδρο, προπονητή και ποδοσφαιριστή Χαλκιαδάκη Σταύρο, που ήταν ο άνθρωπος που με ώθησε να αναλάβω την προεδρία και που στήριξε με κάθε τρόπο την ομάδα.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον πρώην Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου Θανάση Κύρκο, καθώς και στον πρώην Βουλευτή Ηρακλείου, συμπαίχτη και προσωπικό φίλο Σωκράτη Βαρδάκη που από κοινού συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια μου για επέκταση των γηπεδικών αποδυτηρίων εξασφαλίζοντας τον Ιούλιο του 2019 από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ το ποσό των 297.000,00 ευρώ. Έργο που δυστυχώς δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα, ευελπιστώ όμως να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες, όπως άλλωστε έχει υποσχεθεί σε εμένα προσωπικά, αλλά και σε όλο το Δ.Σ. της ομάδας, ο νυν Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να εκφράσω επίσης τις ευχαριστίες μου στον Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Γρηγόρη Περισυνάκη για το προσωπικό ενδιαφέρον που έχει δείξει τόσο για την υλοποίηση του προαναφερόμενου έργου, όσο και για την χορηγική υποστήριξη της ομάδας, καθώς επίσης και στην Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Χρύσα Λυρώνη που ήταν πάντα πρόθυμη να συμβάλει με κάθε τρόπο σε ότι της ζητήσαμε για την ομάδα μας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω σε έναν ιδιαίτερα αξιόλογο άνθρωπο, φίλο και πολιτικό, τον Περιφερειάρχη μας κ. Σταύρο Αρναουτάκη, που πάντα ήταν και εξακολουθεί να είναι δίπλα στην ομάδα μας εγκρίνοντας τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν μέχρι σήμερα για την ομάδα και το γήπεδο της Τυλίσου, με σημαντικότερα εξ αυτών την αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα και την αλλαγή ηλεκτροφωτισμού στους πυλώνες του γηπέδου, έργα που εγκρίθηκαν το 2018 και αποπερατώθηκαν τον Αύγουστο του 2021.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου, που παρά τον χρόνο που της στέρησα όλα αυτά τα χρόνια λόγω της ενασχόλησής μου με την προεδρία της ομάδας, στάθηκε δίπλα μου.

Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Τσαγκαράκη νέο πρόεδρο της ομάδας, καθώς και τα νεοεκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. που θέλησαν να συνεχίσουν το έργο αναλαμβάνοντας μαζί με τα ηνία της ομάδας και μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της, υποσχόμενος ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Με τιμή
Βασίλης Κουβίδης».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ