Σύσκεψη για το Super Cup στο Ασήμι

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Την ερχόμενη Παρασκευή (25/08) κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο τοπικό, καθώς ο πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ ΠΟΑ κοντράρεται με τον Κυπελλούχο ΕΠΣΗ ΠΑΟΚ, στο γήπεδο του Ασημίου.

Σήμερα, έτσι, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά και να γίνει το ματς μια γιορτή. Η σχετική ενημέρωση της ηρακλειώτικης Ένωσης:

«Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με διάθεση απ' όλους τους εμπλεκόμενους να γίνει ένας αγώνας άψογος οργανωτικά και γιορτή για το ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο Ασήμι για την διοργάνωση του Super Cup ΕΠΣΗ 2023.

Το Super Cup ΕΠΣΗ 2023 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Ασημίου την επόμενη Παρασκευή 25 Αυγούστου και ώρα 17:30 και θα αγωνιστούν ο πρωταθλητής Α1 ΕΠΣΗ ΠΟΑ και ο Κυπελλούχος ΕΠΣΗ ΠΑΟΚ.

Ο θεσμός του Super Cup ΕΠΣΗ επιστρέφει και πάλι στη δράση μετά από διακοπή λίγων ετών, λόγω των προβλημάτων που είχε επιφέρει η πανδημία.

Στην σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν από πλευράς ΕΠΣΗ ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και ο αντιπρόεδρος και αναπλ. Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Βαγγέλης Πετούσης, από την διοίκηση του Ασημίου ο πρόεδρος Νίκος Αεράκης και οι Γιώργος Γενιτσαρίδης, Αντώνης Χατζάκης, Ζαχάρης Σταματάκης, Μιχάλης Μαράκης, Βαγγέλης Σέγκος και από τον δήμο Γόρτυνας ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κουμιανάκης και ο συνεργάτης Σίμος Κρουσταλάκης.

Έγινε αυτοψία στο γήπεδο και συζητήθηκαν θέματα με την οργάνωση του αγώνα, την ασφάλεια και τα μέτρα τάξης, τις θέσεις των φιλάθλων, την προβολή του αγώνα, το τελετουργικό και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν, με το Super Cup να γίνεται ανήμερα της εορτής του πολιούχου Ασημίου Αγίου Τίτου και το κλίμα στην περιοχή να είναι πανηγυρικό.

Ακολούθησε τραπέζι από την διοίκηση του Ασημίου προς την διοίκηση της ΕΠΣΗ και το ραντεβού ανανεώθηκε την επόμενη Τρίτη που θα γίνει η επόμενη σύσκεψη ενόψει Super Cup».

primesport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ