Ευχαριστήθηκαν στο τουρνουά παλαίμαχων της Δαμάστας στη μνήμη του Αντώνη Παπαδάκη

Petite Perle 300×250

Με απόλυτη επιτυχία έγινε το τουρνουά παλαιμάχων της Δαμάστας στην μνήμη του αείμνηστου προέδρου Αντώνη Παπαδάκη.

Η ομάδα παλαίμαχων του Εργοτέλη κατέκτησε το τουρνουά, νικώντας στον τελικό την ομάδα της Αστυνομίας.

Μέσω ανακοίνωσης της η Δαμάστα ευχαριστεί όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και γιόρτασαν όλοι μαζί, μία ξεχωριστή ημέρα για το σωματείο.

Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

 «Ο Α.Ο. Δαμάστας γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυση του με μια ωραία εκδήλωση που έγινε στο γήπεδο του χωριού μας παρουσία παρά πολλών φίλων της ομάδας μας.

Στην ανάπαυλα των ποδοσφαιρικών αγώνων τιμήθηκαν οι συγχωριανοί μας που δώρισαν τα χωράφια τους, για να γίνει το γήπεδο μας που σήμερα αποτελεί το στολίδι του χωριού μας.

Το τουρνουά παλαιμάχων ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του αείμνηστου φυσικού ηγέτη, ποδοσφαιριστή και πρώην Προέδρου της ομάδας μας, το κατέκτησε η ομάδα παλαιμάχων του Εργοτέλη που νίκησε στον τελικό την ομάδα της Αστυνομίας.

Ευχαριστούμε όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη,της Ελληνικής Αστυνομίας,του Πυροσβεστικού Σώματος και του Α.Ο.Δαμάστας που μας τίμησαν και φέτος με την συμμετοχή τους.

Ευχαριστούμε τους μουσικούς καλλιτέχνες και το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας που έδωσαν μια διαφορετική νότα στην χθεσινή εκδήλωση.

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους παραβρέθηκαν χθες στο γήπεδο μας και γιορτάσαμε μαζί τα 40 χρόνια ιστορίας της ομάδας μας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ