Πρώτο δείγμα θετικό ο Αλμυρός 4-0 τον Εργοτέλη

Petite Perle 300×250

Θετικό ήταν το πρόσημο του ΑΛμυρού στο φιλικό που οπου νίκησε με 4-0 την νεανική ομάδα του Εργοτέλη.

Ο Μανώλης Σουτζής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Βουιδάσκης που έκανε τα πάντα στο κέντρο ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο Ρέγιες που πέτυχε ένα ωραίο γκολ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Αλμυρός ξεκίνησε υποτονικά το ματς με τα πιτσιρίκια του Εργοτέλη να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση αλλά στην πρώτη φάση που ο ΑΛμυρός απείλησε ουσιαστικά στο 16ο λεπτό έγραψε το 1-0 με ατομική έξοχη ενέργεια και άψογο πλασέ του Άγγελου Χαντί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ρέγες έκανε όμορφη κίνηση αλλά το σουτ που έγινε πήγε ψηλά άουτ.

Στο 32 ο Τουργαϊδης κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Χαντί και έγινε το 2-0.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 45' από σέντρα του Πατηνιώτη ο Ρέγες χώθηκε στην περιοχή πρόλαβε τον τερματοφύλακα και με όμορφο τελείωμα έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο Λεόν εκτέλεσε έξυπνα κόρνερ με πάσα λίγο μέσα στην περιοχή με τον Κοιλιάρα που έπιασε δυνατό σούτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Φοβερή φάση στο 65' για τον Αλμυρό όταν μετά από σέντρα του Νικολακάκη και καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Καστελλιανάκη η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης ο Λεόν έκανε φοβερή ενέργεια και ασίστ στον Κοιλιάρα που με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 4-0.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χανιωτάκης Καργιωτάκης, Πατηνιώτης, Τζαγκαράκης, Παπαδομιχελάκης, Βουιδάσκης, Κουτάντος, Χαντί, ,Τουργαίδης, Ρέγες, Βακράκος

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου μπήκαν για τον Αλμυρό οι Γκόγκος,Πακιουφάκης,Κοκολογιαννάκης,Νικολακάκης,Κοιλιάρας,Λεόν και Καστελλιανάκης ενώ στα τελευταία 15 λεπτά αγωνίστηκαν οι Γιαλούσης και Ενγκουέμ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μιράσι, Παναγιωτάκης, Τσέρος, Κορνάρος, Μερκουλίδης, Πλατοκούκης, Κατσούρι, Χότζα, Φθενάκης, Γκούγκα, Ντίσα

Για τον Εργοτέλη στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Μαυροειδής,Φαιτάκης,Στειακάκης,Ντίσα,Ψυχαράκης,Κρασανάκης,Πακιουφάκης,Ντελχάι,Αλεξανδράκης,Παρασύρης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ