Ανακοινώνει νέα ονόματα αύριο η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη

Petite Perle 300×250

"Σκληρή δουλειά και τόλμη για το Ηράκλειο"

"Άνθρωποι από κάθε επαγγελματικό κλάδο και κάθε κοινωνική τάξη, νέοι και άφθαρτοι, με όρεξη για δουλειά, με όραμα για το Ηράκλειο του "αύριο" που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες για την πόλη τους και "δε συμμερίζονται λογικές συμφωνιών και διαπραγματεύσεων", όπως επισημαίνεται. 
Και μαζί, στελέχη με εμπειρία, που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους, χρόνια τώρα, στον αυτοδιοικητικό στίβο με αναγνωρισμένο έργο".

Όλοι αυτοί, όπως επισημαίνεται, απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού "Ηράκλειο Για Σένα", με επικεφαλής την Υποψήφια Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Μαρία Καναβάκη, ένα ψηφοδέλτιο που διαρκώς εμπλουτίζεται.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την "ανθρωπογεωγραφία" της παράταξης, επισημαίνουν χαρακτηριστικά ότι:
με τόση διάθεση για προσφορά, με τόση αγάπη για το Ηράκλειο και με μία Επικεφαλής όπως η Μαρία Καναβάκη "που διαθέτει πολυετή αυτοδιοικητική εμπειρία από τη θέση της Αντιδημάρχου και παραμένει προσιτή, απλή και δραστήρια, μαχητική κι επίμονη" μόνον θετικά πράγματα μπορεί να περιμένει ο Ηρακλειώτης", και κάνουν λόγο για "ένα τολμηρό εγχείρημα" με μοναδικό "όπλο" τη σκληρή δουλειά και τη μαχητικότητα".

Οι νέοι υποψήφιοι ανακοινώνονται αύριο και "τα καλύτερα είναι μπροστά", τονίζει η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ