Στο πλευρό του ΟΦΗ ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Petite Perle 300×250

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» βίωσε από τις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου τη νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας της Κρήτης στο πρωτάθλημα με 3-2 απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του ΟΦΗ με αντίπαλο την αντίστοιχη του ΑΡΗ στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» παρακολούθησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» βίωσε από τις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου την πρεμιέρα της ομάδας της Κρήτης και πανηγύρισε με τους φιλάθλους τη σπουδαία νίκη.

 Το Μιχάλη Καραμαλάκη έσπευσαν να χαιρετήσουν φίλαθλοι του ΟΦΗ και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στο δρόμο προς τις εκλογές, με τον Υποψήφιο Δήμαρχο να έχει και μία εγκάρδια συζήτηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Μιχάλη Μπούση.

Με το εισιτήριο διαρκείας ανά χείρας ο Μιχάλης Καραμαλάκης υποστήριξε:

 «Είναι μία σπουδαία ημέρα για τον ΟΦΗ μας, καθώς επικράτησε ενός ιστορικού αντιπάλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα αυτή επέδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχει ψυχή και τα καλύτερα πιστεύω είναι μπροστά μας. Ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν υπέροχος, στήριξε από το πρώτο λεπτό την ομάδα μας και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια». 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ