Στο ίδιο έργο θεατές…..

Petite Perle 300×250

Τόσο καιρό παρακολουθώ τις πολιτικές εξελίξεις στο Μαλεβίζι και αυτό που βλέπω και αισθάνομαι είναι μόνο θλίψη…..Ήμουν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην παράταξη "Το Μαλεβίζι Μπορεί" του κυρίου Μενέλαου Μποκέα…Μια παράταξη που πίστεψα και έδωσα για  αυτήν ένα τίμιο αλλά και δύσκολο αγώνα, μία και τυχαίνει να είμαι γέννημα θρέμμα  του Κρουσσώνα απο όπου κατάγεται και ο τότε Δήμαρχος,  Κώστας Μαμουλάκης στην  παράταξη του οποίου συμμετείχαν  αρκετά αξιόλογα άτομα και μορφωμένα.

Παράλληλα  όμως υπήρχαν και  κάποια άτομα της παράταξης "Νέοι δρόμοι" , που δρούσαν αυτοβούλως…,που δεν υπολόγιζαν τίποτα και έκαναν κακό σε όλη την παράταξη και σε όλο το Δήμο. Για το λόγο αυτο αποφάσισα τότε να πάω κόντρα στο κατεστημένο εξαιτίας της συμμετοχής αυτών των ατόμων, πού τότε εμείς ως νέα παράταξη τούς χτυπήσαμε. Ο αρχηγός μας και τότε υποψήφιος Δήμαρχος τούς κατηγορούσε για μια σειρά απο παρατυπίες που είχαν  αντίκτυπο στον απλό πολίτη. Αυτά τα άτομα λοιπόν τα βλέπω τώρα στο πλευρό του Δημάρχου….

Αυτό με έχει εξοργίσει αφενός, γιατί ο ίδιος ο Δήμαρχος τους κατηγορούσε και αφετέρου τους βλέπω στο πλευρό του και μάλιστα με προκαθορισμένες και προσυμφωνημένες θέσεις αντιδημαρχίας……Ρωτώ τώρα λοιπόν εγώ των κύριο Μποκέα……που είναι η ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ που μας έλεγε;;; Που ειναι οι υποσχέσεις πού μας έδινε  ότι θα πάμε το Δήμο μας μπροστά;;;;

Περισσότερο όμως απο όλα, στεναχωριέμαι για όλους τους συντρόφους μου, που τότε παλέψαμε και κάναμε ένα τίμιο και καθαρό αγώνα να διώξουμε όλους αυτούς που κάνανε κακό στον τόπο μας, ενώ τώρα τους βλέπουμε  υποψήφιους  με τον κύριο Μποκέα.

Ο Δήμαρχος  λοιπόν τώρα σε ερώτηση ενός απλού  πολίτη που τον ρώτησε για αυτές τις υποψηφιότητες, απάντησε ότι.. "έτσι είναι η πολιτική"…

Όσο για τις δικαιολογίες περί κορωνοϊού  ήταν παγκόσμιο θέμα κύριοι…..άλλοι Δήμοι προχώρησαν, χρηματοδοτήθηκαν και έκαναν έργα… Επίσης κατηγορούσαμε τότε την Δημοτική αρχή ότι έκανε έργα τους τελευταίους δύο τρεις  μήνες πριν τις εκλογές και τώρα γίνεται ακριβώς το ίδιο…..για αυτούς λοιπόν τους παραπάνω λόγους στηρίζω την παράταξη του Δημήτρη Πιτσικάκη  "Συνεργασία Ευθύνης".

Φίλιππος Λεμονάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2019 με το Μενέλαο Μποκέα και την Παράταξη Το Μαλεβίζι Μπορεί

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ