Η Εβελίνα Μπάκιντα στη «12η Γιορτή Πίτας»: Οι γυναίκες της Επισκοπής αποτελούν «φωτεινά» παραδείγματα

Petite Perle 300×250

Στη «12η Γιορτή Πίτας» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Επισκοπής παρευρέθηκε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου κ. Εβελίνα Μπάκιντα.

Μια γιορτή που αποτελεί θεσμό για την περιοχή, μέσα από την οποία ο στόχος είναι η μεταλαμπάδευση των ηθών, των εθίμων και των παραδόσεων του τόπου, στις επόμενες γενιές.

Η κ. Μπάκιντα στη διάρκεια του χαιρετισμού της επισήμανε πως είναι  πραγματικά ευχάριστο να βρίσκεται ανάμεσα σε γυναίκες που αποτελούν «φωτεινά» παραδείγματα για το πως άτομα μιας τοπικής κοινωνίας πρέπει να δρουν με γνώμονα το κοινό καλό και τους συμπολίτες τους

«Ο Σύλλογος Γυναικών Επισκοπής «Η ΕΡΓΑΝΗ», οι γυναίκες που βρίσκονται ανάμεσα μας και τις οποίες ευχαριστώ για την πρόσκληση, δείχνει το δρόμο και όλοι πρέπει να ακολουθούμε.

Είναι ακόμη πιο ευχάριστο και βλέπεις σε μια κοινωνία τις γυναίκες να πρωτοστατούν και να ενεργούν με δυναμισμό.

Οι γυναίκες αξίζουν και μπορούν να πετύχουν ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες. Είναι άλλωστε κάτι που όχι μόνο πιστεύουμε και εμείς στον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, στον οποίο έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος, αλλά και που κάνουμε πράξη καθημερινά.

Αριθμούμε άλλωστε 1000 μέλη περίπου, τα οποία επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές: οτι οι γυναικείες προσπάθειες με όραμα και σχέδιο, πετυχαίνουν», είπε μεταξύ άλλων.

Οι στόχοι

Ενώ όπως τόνισε στόχος είναι να επιτευχθούν ακόμη περισσότερα στο μέλλον.

«Ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο Περιφερειάρχης μας, έχει θέσει ψηλά τον πήχη και σε αυτό τον τομέα, στοχεύοντας ψηλά, προκειμένου οι γυναίκες να είναι ακόμη πιο ενεργές σε τομείς όπως ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, η Μεταποίηση, το Επιχειρείν, ακόμη και ο Πρωτογενής Τομέας και να πετύχουν ακόμη περισσότερα.

Για αυτό το λόγο και θέλει να έχει στο πλευρό του γυναίκες που μπορούν να συμβάλλουν από την πλευρά τους στην επίτευξη των στόχων. Έτσι ήρθε και η πρόταση του προς το πρόσωπο μου, την οποία αποδέχτηκα και θα είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο πλευρό του.

Κλείνοντας αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι πως η Επισκοπή και η ευρύτερη περιοχή, με την Ιστορία της και τον Πολιτισμό της, με το θρησκευτικό της πλούτο, έχει όλα τα φόντα για να ενισχυθεί η τοπική Οικονομία της και να αναδειχθεί, γιατί όχι, ακόμη και σε έναν προορισμό θελκτικό και επισκέψιμο για τουρίστες. Με συνέργεια και συμμετοχή όλων, τίποτα δεν είναι μακρινό και ακατόρθωτο», κατάληξε η κ. Μπάκιντα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ