Υπό δρακόντεια μέτρα στα Δικαστήρια ο 22χρονος που πυροβόλησε τον Νίκο στο κεφάλι

Petite Perle 300×250

Την ερχόμενη Δευτέρα η απολογία του μετά την προθεσμία που έλαβε

Υπό από δρακόντεια  μέτρα ασφαλείας συνοδεία πάνοπλων ανδρών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Ηρακλείου, οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο ο 22χρονος από τη Μεσαρά ο οποίος πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο στο κεφάλι, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο 22χρονος ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης οδηγήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου για την απολογία του, ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί για τις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας 28 Αυγούστου . Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Δικαστήριο ήταν ιδιαίτερα αυξημένα, ενώ ο πατέρας του 29χρονου τραυματία βρισκόταν ολομόναχος από τα χαράματα έξω από το δικαστικό μέγαρο ζητώντας να μάθει λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

Πατέρας Νίκου Δικαστήρια

Στα δικαστήρια επίσης βρίσκονταν και συγγενείς του 22χρονου.

'Οπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, το μεσημέρι της Τετάρτης ο 22χρονος πέρασε την πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου συνοδευόμενος από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ