Ο ΠΟΑ πήρε τον τελικό του Super Cup της ΕΠΣΗ με 0-1 τον ΠΑΟΚ

Petite Perle 300×250

Ο τελικός του Super Cup Ηρακλείου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΟΑ, που έγινε στο γήπεδο του Ασημίου.

Προβάδισμα με 0-1 μόλις στο 7ο λεπτό με σκόρερ τον Νύκταρη για τον ΠΟΑ μετά από σέντρα του Καιμακαμούδη από δεξιά.

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε απειλητικός με δυο τρεις ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 35' σέντρα του Μαυροειδή και κεφαλιά του Τζουβάρα για τον ΠΑΟΚ η μπάλα λίγο άουτ .

Στο 38' πρώτη αλλαγή αναγκαστική για τον ΠΟΑ λόγω τραυματισμού έξω ο Μπέης μέσα ο Βοργιάς .

Στο ημίχρονο έγιναν βραβεύσεις με τον ΠΟΑ που βράβευσε τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη για τη συνολική προσφορά του με τιμητική πλακέτα να την παραδίδει ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας.

Παράλληλα το Ασήμι βράβευσε τον ΠΟΑ ως πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΗ και οι Ατσαλενιώτες από τη πλευρά τους τους έδωσαν αναμνηστικά δώρα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο ευκαιρίες για τον ΠΟΑ , που έχει δώσει χώρο στον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Στο 63' φάουλ έξω από την περιοχή κερδισμένο από τον Άκη Κουράκη,το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος η μπάλα μετά από κόντρα βγήκε κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

Στο 72'σε μια αντεπίθεση του ΠΟΑ, ο Νάτος κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σφυρογιαννάκης έκανε το σουτ, με αυτοθυσία έσωσε ο αμυντικός Σαριδάκης.

Στο 80' τεράστια ευκαιρία για τον ΠΟΑ, με τον Νύκταρη να πασάρει στον Καϊμακαμούδη, ο οποίος ανενόχλητος έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 90' μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ με τον Γιακουμάκη έκοψαν την τελευταια στιγμή οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον ΠΟΑ με 0-1 επί του ΠΑΟΚ και έτσι η ομάδα του Ατσαλένιου πήρε το Σούπερ Καπ της ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΑ: Αμπατζής, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Νάτος, Ζέλιος (46' Ψαρράς), Νύκταρης (86' Κασσωτάκης), Κερμενίδης (54' Σφυρογιαννάκης), Ικεότσα, Μέμος (59' Γιακουμάκης), Μπέης (39' Βοργιάς), Καϊμακαμούδης.

ΠΑΟΚ: Κορνηλάκης, Σηφάκης, Σαριδάκης (86' Βαρδής), Μαυροειδής, Μανουσάκης, Στρατάκης, Σημαιάκης, Καφούσης (59' Κοκολογιάννης), Παπαδιός, Τζουβάρας (73' Λυδάκης) και Κουράκης.

Αθλητικά - ΡΟΗ