Εβελίνα Μπάκιντα: Κοντά στους κατοίκους των Αποστόλων, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

Petite Perle 300×250

Κοντά στους δραστήριους κατοίκους της «ζωντανής» Κοινότητας των Αποστόλων, βρέθηκε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου κ. Εβελίνα Μπάκιντα.

Η κ. Μπάκιντα περιηγήθηκε στο ιστορικό χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και στις συνοικίες «Αρχοντικά» και «Καμάρι» και συνομίλησε με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μανώλη Δαμιανάκη και τους κατοίκους για τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που υπαρχουν για την οικονομική τόνωση τους. Στο επίκεντρο βρέθηκε η αμπελουργία, η ελαιοπαραγωγή, η Οικοτεχνία, αλλά και η παραγωγή μιας μοναδικής ποικιλίας των ασπρομάτικων φασολιών που καλλιεργείται μόνο εκεί.

«Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ελπιδοφόρο συνάμα, να συζητάς με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και όραμα για την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου τους. Για αυτό ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος των Αποστόλων και η Τοπική Κοινότητα αξίζουν τη στήριξη όλων», επισήμανε η κ. Μπάκιντα, μετά το τέλος της επίσκεψης της στο χωριό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ