Ξέσπασε καβγάς μεταξύ δύο οικογενειών στο κέντρο Υγείας Μοιρών

Petite Perle 300×250

Ένας βίαιος επεισοδιακός καυγάς μεταξύ δύο οικογενειών σκόρπισε τον τρόμο έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών, σηματοδοτώντας την αναταραχή που ξέσπασε στη Μεσαρά.

Οι συμπλοκές που εκτυλίχθηκαν μεταξύ των οικογενειών είχαν ως αφορμή μια ανεξήγητη κόντρα μεταξύ των νεαρών μελών τους, δημιουργώντας ένα σκηνικό που θύμιζε αρένα στη…Ρώμη.

Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν δεν ήταν ακριβώς συνηθισμένα, καθώς καδρόνια και κατσαρόλες έγιναν μέρος της μάχης που εξελίχθηκε. Παρεμβαίνοντας άμεσα, η αστυνομία κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να συλλάβει μερικά από τα άτομα που εμπλέκονταν.

Οι δύο οικογένειες, με αναφορές σε Γαλιά και Βορίζια, είχαν προηγούμενες διαφορές και η αντιπαλότητα των νεαρών μελών τους έχει ξεπεράσει τα όρια της ανεκδιήγητης.

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης είναι τραυματισμένοι 4-5 άνθρωποι, καθιστώντας σαφή την ανάγκη για αντιμετώπιση και επίλυση των διαφορών τους.

Η αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους για το αυξανόμενο κύμα βίας που φαίνεται να επηρεάζει την ηρεμία τους.

πηγή: www.cretapost.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ