Xρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο στην Αστάνα στο Ζίου Ζίτσου με Βερυκοκίδη και Καλιγιαννάκη 

Petite Perle 300×250

Mε δύο χρυσά μετάλλια επέστεψε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που έγινε στην Αστάνα του Καζακστάν η αποστολή του Φιλόνικου. Πιο συγκεκριμένα οι αθλήτριες του Αλέξη Ζαϊμάκη, Κατερίνα Βερυκοκίδη και Αντωνία Καλιγιαννάκη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Fight System επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται στην ελίτ του αθλήματος. Πολύ καλή παρουσία είχαν και η Μαρία με τη Βάσω Ριζάκη σε μία ακόμη κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

«Τα λόγια είναι περιττά να περιγράψουμε όλα αυτά συναισθήματα που περάσαμε μέσα σε τρεις μέρες του πρωταθλήματος από ήττες να πέφτουμε και από νίκες να πετάμε στα ουράνια από την χαρά μάς όταν ακούμε το εθνικό μας ύμνο. Μας κάνατε πολύ υπερήφανους!Συγχαρητήρια πολλά σε όλες μου τις μαθήτριες, ήταν όλες υπέροχες… Και στις δίδυμες Αδερφές Ριζάκη Μαρία και Βάσω για όλη την προσπάθεια και τον ζήλο όλα αυτά τα χρόνια…Πολλά πολλά συγχαρητήρια και εις ανώτερα σε όλους», τόνισε ο Αλέξης Ζαϊμάκης, σημειώνοντας κατά την άφιξη της αποστολής στο Ηράκλειο.

Ζαϊμάκης Βερυκοκίδη, Καλιγιαννάκη, Ριζάκη
«Ευχαριστώ πολύ όλους για την θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή μας από τους Παγκόσμιους Αγώνες Ζίου-Ζίτσου στην Αστάνα στο Καζακστάν….Πολλά Συγχαρητήρια στα χρυσά μας κορίτσια Κατερίνα και Αντωνία και φυσικά στις Αδερφές Ριζάκη Μαρία κ Βασιλική γιατί σημασία στον αθλητισμό δεν έχει μόνο το μετάλλιο άλλο το ήθος, η συμπεριφορά, ο χαρακτήρας, η ταπεινότητα και ο ζήλος που έχουμε για αυτό που αγαπάμε…Μας κάνατε όλους υπερήφανους».

πηγή: www.neakriti.gr

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ