Παναθηναϊκός-Μπράγκα: Ο δρόμος για τ' αστέρια περνάει από το κατάμεστο ΟΑΚΑ

Petite Perle 300×250

 Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (22:00, Cosmotesport2,sport-fm) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Μπράγκα με στόχο την ανατροπή του εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα για τα playoffs του Champions League, θέλοντας να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια.

Τελευταία φορά που οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στους ομίλους ήταν τη σεζόν 2010/11 και είχαν ως αντιπάλους τις Μπαρτσελόνα, Κοπεγχάγη και Ρουμπίν Καζάν, ενώ πριν από μια επταετία το «τριφύλλι» συμμετείχε στους ομίλους του Europa League!

Ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία και θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ήταν ανώτερος, ενώ στο δεύτερο μέρος πλήρωσε τα λάθη που έκανε και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Ωστόσο, δεν «μάσησε», έβγαλε ψυχή και βρήκε το γκολ με τον Μαντσίνι στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-1. Ένα τέρμα που τον βάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης και πλέον με 60 χιλ. οπαδούς στο πλάι του θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη δοκιμασία.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ – Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Μπράγκα:

Άρτουρ Ζόρζε (4-3-3): Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Αντρέ Όρτα, Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα, Πίτσι, Μπρούμα, Αμπέλ Ρουίς.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)
Βοηθοί: Τσίρο Καρμπόνε (Ιταλία), Αλεσάντρο Τζαλατίνι (Ιταλία)
Τέταρτος: Μάρκο ντι Μπέλο (Ιταλία)
VAR: Πάολο Βαλέρι (Ιταλία)

ΠΗΓΉ: WWW.SPORT-FM.GR

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ