Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιεβί Μπιφουμά

Petite Perle 300×250

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του μεσοεπιθετικού από το Κονγκό το απόγευμα της Τρίτης (29/08), σχεδόν ένα 24ώρο μετά τη λύση της συνεργασίας του παίκτη με τον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:
«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Τιεβί Μπιφουμά, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Ο Τιεβί Μπιφουμά γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1992. Είναι διεθνής και εκ των αρχηγών στην Εθνική του Κονγκό, έχοντας πολυετή εμπειρία από μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως η La Liga, η Premier League και η Ligue 1.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της CS Meaux της Γαλλίας, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Στρασμπούρ και της Εσπανιόλ.

Στην Ισπανία έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Λας Πάλμας, της Αλμερία και της Γρανάδα, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο, ως δανεικός, στη Γουέστ Μπρομ της Αγγλίας.

Στο β' μισό του 2015/16 επέστρεψε στη Γαλλία για την Μπαστιά, ενώ στο α' μισό του 2016/17 μετακόμισε στην Μπαστιά. Ακολούθως, μετακόμισε στην Τουρκία, στην οποία έπαιξε για την Οσμάνλισπορ, τη Σίβασπορ, την Ανκαραγκιουτσού και τη Μαλάτιασπορ, πριν πάρει μεταγραφή για την Κίνα. Εκεί, φόρεσε τη φανέλα της Shenzhen FC και της Heilongjiang Ice City.

Τον Ιανουάριο του 2022 ξαναβρέθηκε στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπούρσασπορ, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ, μετρώντας 11 συμμετοχές με 3 ασίστ.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία
».

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ