Κύπελλο Ελλάδας: Ήττα για τον ΠΑΟΚ Κρουσώνα με 5-0 από τον Εθνικό

Petite Perle 300×250

Ο Εθνικός έδειξε την ανωτερότητα του από νωρίς στο παιχνίδι, επιβάλλοντας τον ρυθμό του και κατάφερε να φτάσει σε μία άνετη νίκη-πρόκριση χωρίς να δυσκολευτεί επικρατώντας με 5-0 του ΠΑΟΚρουσώνα στο γήπεδο του Περάματος.

Έτσι οι Πειραιώτες με αυτήν την νίκη συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου στην 2η φάση θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Ιάλυσο. 

Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Βασίλη Πλεσίτη, στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν (έπαιξε πριν μερικές μέρες Super Cup στο Ασήμι με τον ΠΟΑ όπου ηττήθηκε με 0-1) μπορεί να μην κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, ούτε να φανεί ανταγωνιστικός ωστόσο σίγουρα είχε κέρδη αυτό το ματς, στο κομμάτι της ετοιμότητας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Αντωνίου στο 24′ με εύστοχο πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό.

Στο 29′ ο Πολύζος σε μία φάση διαρκείας έγραψε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μακρυγιάννη ο Κουράκης με κεφαλιά άθελα του θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του για το 3-0.

Στο 56′ ο Εθνικός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Πολύζο να εκτελεί αλλά ο Σταυρακάκης απέκρουσε, ωστόσο στην επαναφορά ο παίκτης του Εθνικού ήταν εύστοχος για να γράψει το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 67′ με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ από τον Ντινιωτάκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κουμπούλα, Πλουμάτος, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Χρούστινετς, Μαλάι, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Γεωργούσης, Μακρυγιάννης, Αντωνίου

Στον πάγκο: Θεοδώρου, Κυριαζής, Τσιαβός, Παπαγγελής, Μπουτσικάρης, Παπαγγελής, Σεχόχ, Κουτσοποδιώτης, Ζαμάνης

ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ (Βασίλης Πλεσίτης): Σταυρακάκης, Σημαιάκης, Στρατάκης, Σαριδάκης, Μαυροειδής, Παπαδιός, Μανουσάκης, Σηφάκης, Τζουβάρας, Λυδάκης, Κουράκης

Στον πάγκο: Κορνηλάκης, Κάββαλος, Σεραφειμίδης, Πυργιανάκης, Καφούσης, Βαμβουκάκης, Κοκολογιάννης, Βαρδής

πηγή: www.primesport.gr

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ