Ροδιά: Πλούσιο το πρόγραμμα φθινοπωρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Petite Perle 300×250

Ο Σύλλογός μας αποχαιρετάει το Καλοκαίρι και υποδέχεται το Φθινόπωρο και το νέο σχολικό έτος 2023 – 2024 μέσα από 1 εξαήμερο ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεων. Σας περιμένουμε για να γεμίσουμε τις μπαταρίες και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί λίγο πριν την επιστροφή στα θρανία!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (ώρα 21:30μμ)

Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και τον ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ σας προσκαλεί στην έναρξη των εκδηλώσεών μας σε μια κρητική βραδιά παρέα με τον ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟ και το συγκρότημά του, στην αυλή της ΕΝΕΤΙΚΗΣ ΕΠΑΥΛΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗΔΩΝ  στην Ροδιά, με το CATERING ΠΑΠΑΔΑΚΗ – ΡΕΡΑΚΗ να είναι εκεί με υπέροχες γεύσεις για όσους θελήσουν να ευχαριστηθούν ακόμα περισσότερο την βραδιά τους. Η βραδιά θα ξεκινήσει με τα παιδιά του συλλόγου μας τα οποία μαζί με τον δάσκαλό τους ΜΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟ και με την ΣΧΟΛΗ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ¨ΜΑΡΗΣ¨ θα δώσουν μια ακόμα πιο ξεχωριστή νότα στην βραδιά μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (ώρα 6:30μμ)

"TO ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ" με την ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ, Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, ΕΛΜΕΠΑ. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία στην αίθουσα του συλλόγου μας, να ενημερωθούν για τις ιδιαιτερότητες της Κρητικής Χλωρίδας και να συμμετέχουν στην διαδραστική αφήγηση παραμυθιών από την σειρά «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» της Ε.Χριστοφορίδη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (ώρα 6:00μμ)

Παρουσίαση βιβλίου στην αίθουσα του συλλόγου μας, του Κου Χρήστου Σαμπανίδη  ¨Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ & ΤΟ ΜΠΛΕ¨ με αφηγητή τον Κο Ρανούτσο Χαράλαμπο, και αμέσως μετά…

Σινεμά στην αίθουσα του Συλλόγου μας με την Παιδική Ταινία ¨Η Ράγια και ο Τελευταίος Δράκος¨

Πριν πολλά πολλά χρόνια, στο φανταστικό βασίλειο της Κουμάνδρα, δράκοι και άνθρωποι ζούσαν αρμονικά. Με την απειλή των μοχθηρών Ντραν, οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Πεντακόσια χρόνια μετά, οι Ντραν επανεμφανίστηκαν, και η Ράια, μια νέα και γενναία πολεμίστρια, είναι αποφασισμένη να βρει τον τελευταίο δράκο που θα τους σώσει μια και καλή. Στο ταξίδι της αυτό, θα συνειδητοποιήσει ότι πέρα από τη μαγεία των δράκων, χρειάζεται και πίστη για να σωθεί η ανθρωπότητα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (ώρα 5:30μμ)

Παρουσίαση Πρώτων βοηθειών στην αίθουσα του συλλόγου μας, σε συνδιοργάνωση με την νοσηλεύτρια ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΚΗ που θα περιέχει ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ (ΚΑΡΠΑ), ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ και πολλές άλλες πολύτιμες πληροφορίες από τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Η παρουσίαση θα περιέχει και την χρήση απινιδωτή με εξειδικευμένο προσωπικό από τους διασώστες. Επίσης, θα δοθούν και χρήσιμες συμβουλές σε γονείς και δασκάλους για τυχών τραυματισμούς των παιδιών αλλά και των ενηλίκων. Το ΕΚΑΒ προτείθεται επίσης, όποιος γονέας ή δάσκαλος επιθυμεί να συμμετάσχει σε σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για να αποκτήσει την πιστοποίηση παρακαλώ να επικοινωνήσει με τον σύλλογό μας.

ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (ώρα 6:30μμ)

Παραμυθομπερδέματα στην αυλή της Ενετικής Έπαυλης των Καλλέργηδων, με εμψυχώτριες τη συγγραφέα ΕΛΕΝΑ ΔΟΡΙΑΚΗ και την παιδαγωγό ΕΛΙΝΑ ΧΟΥΔΕΤΣΑΝΑΚΗ.

Ελάτε να ακούσουμε ιστορίες και να παίξουμε σε καλοκαιρινούς ξέγνοιαστους ρυθμούς!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (ώρα 8:00μμ)

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ¨ΟΙ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ¨ στην Ενετική Έπαυλη των Καλλέργηδων, σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και τον ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Όλα θα αλλάξουν στην περιοχή του Φραγκοκάστελλου! Οι παραλίες, τα δέντρα, ακόμα και το ίδιο το Κάστρο, θα το γκρεμίσουν! Δυο μεγάλοι και τρανοί αγοραστές θέλουν να βγάλουν… πετρέλαιο! Θα μπορέσει ο μικρός Μανωλιός να υπερασπιστεί το χωριό του και το Κάστρο του Φραγκοκάστελλου μαζί με τους κατοίκους, σαν σύγχρονοι… Δροσουλίτες;
Μία παράσταση γεμάτη δράση και περιπέτεια, μηνύματα οικολογίας και συνεργασίας, με την μοναδική τεχνική του ΜαύρουΘεάτρου!


Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ