Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Conference League

Petite Perle 300×250

https://youtu.be/DLxKN978Fqc

Επικράτησε 4-0 της Χάρτς με Ζίβκοβιτς, Τόμας και Κωνσταντέλια… 

Ο ΠΑΟΚ έστησε πάρτι πρόκρισης στην Τούμπα, καθώς επικράτησε 4-0 της Χαρτς και προκρίθηκε στους ομίλους του Conference League. Δύο γκολ πέτυχε ο Ζίβκοβιτς και από ένα οι Τόμας και Κωνσταντέλιας.

Ο ΠΑΟΚ καθάρισε την πρόκριση στους ομίλους του Conference League με τεσσάρα απέναντι στη Χαρτς. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού και σκόρπισε με τεσσάρα τους Σκωτσέζους. Ο Τάισον πέτυχε δύο γκολ για τους ασπρόμαυρους και οι Τόμας, Κωνσταντέλιας πέτυχαν άλλο ένα γκολ.

Την αρχή του ασπρόμαυρου θριάμβου έκανε ο Τάισον στο 16'. Ο Βραζιλιάνος με μια πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από δύσκολη γωνία, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα της Χαρτς και τον Κλαρκ.

Επτά λεπτά μετά ο Δικέφαλος πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Τόμας. Ο Κωνσταντέλιας με ωραία προσποίηση και γέμισμα βρήκε τον Σβαμπ στην περιοχή και ο Ισπανός φορ με υπέροχο τελείωμα έχοντας πλάτη στην εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Κωνσταντέλιας στο 57'. Στην πρώτη καλή στιγμή του Δικεφάλου στο δεύτερο μέρος, ο Ζίβκοβιτς έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι από τα δεξιά, έπειτα από γέμισμα του Κοτάρσκι. Ο Κωνσταντέλιας πλάσαρε με τη δεύτερη απόπειρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Τάισον πέτυχε το τέταρτο γκολ στο 71ο λεπτό. πό φάση που ξεκίνησε από στατική φάση της Χαρτς, ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση. Ο Τόμας είδε την κίνηση του Βραζιλιάνου και τον τροφοδότησε μέσα στην περιοχή. Αυτός με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κλαρκ.

paok xarts ΠΑΟΚ Χάρτς
photo intime

Έτσι παρέταξε τον Δικέφαλο ο Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με τη Χαρτς προχώρησε σε δύο αλλαγές στα άκρα της άμυνας. Ο Μπάμπα έπαιξε στα δεξιά αντί του Κεντζιόρα και ο Βιεϊρίνια στα αριστερά αντί του Ράφα Σοάρες.


Οι υπόλοιποι παίκτες της ενδεκάδας έμειναν οι ίδιοι. Ο Τόμας έμεινε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Οζντόεφ δεν έφαγε τη θέση κάποιου εκ των Τσιγγάρα – Σβαμπ στον άξονα.


Μπήκε φουριόζος και το καθάρισε νωρίς
Ο ΠΑΟΚ επέβαλλε τον ρυθμό του από την αρχή στο ματς. Δεν ήταν αυτόςπου κυνηγούσε στο σκορ, όμως έγινε από νωρίς απειλητικός, σταματώντας τις όποιες επιθετικές ορέξεις είχαν οι Σκωτσέζοι.

Η πρώτη του καλή στιγμή ήταν το δοκάρι του Βιεϊρίνια με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Ακολούθησαν τα δύο γκολ που σημείωσε ο Δικέφαλος με Τάισον και Τόμας σε ένα επτάλεπτο που κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος.

Μετά το δεύτερο γκολ η Χαρτς άρχισε να παίζει πιο σκληρά, βλέποντας ότι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα για να πάρει την πρόκριση. Η πρώτη της τελική στο ματς ήταν στο 34', όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κόχρεϊν ο Κεντ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει τα ηνία του ματς και προσπαθούσε να απειλεί διαρκώς τα καρέ του Κλαρκ. Η Χαρτς έφτασε κοντά στο να μειώσε σε 2-1 στην τελευταία φάση του αγώνα, όμως ο Βιεϊρίνια έσωσε την τελευταία στιγμή, βάζοντας το στοπ στον Μπόις.


Η Χαρτς δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα, ο ΠΑΟΚ καθάρισε με άλλα δύο γκολ
Ο ΠΑΟΚ έριξε ταχύτητες με τη Χαρτς στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και οι Σκωτσέζοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στατικές φάσεις, δίχως να ανησυχήσουν τα καρέ του Κοτάρσκι.

Αντίθετα ο Δικέφαλος στην πρώτη του τελική στο ματς πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο 57ο λεπτό. Το τέταρτο γκολ των ασπρόμαυρων πέτυχε ο Τάισον, στέλνοντας μάλιστα την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κλαρκ.

Στα εναπομείναντα λεπτά και ενώ είχαν κριθεί τα πάντα οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους, όμως το 4-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.

Χαρτς: Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόβις, Άτκινσον, Ντέβλιν, Μπόις, Κόχρεϊν, Κίνγκσλεϊ, Βάργκας, Σάνκλαντ.

Πηγή sport24.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ