Θετικό πρόσημο στο φιλικό για τον Αλμυρό 1-2 τον ΑΟΑΝ

Petite Perle 300×250

Νικητής έφυγε από τον Άγιο Νικόλαο, ο Αλμυρός ο οποίος παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και στα δύο ημίχρονα του αγώνα, παρότι ο ΑΟΑΝ προσπάθησε να ισορροπήσει στην επανάληψη στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Με τον Καστελλιανάκη να απειλεί και τον Τουργαΐδη να σκοράρει οι "Οράνιε" βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με την λήξη των πρώτων 45′.

Από τους γηπεδούχους μόνη πηγή κινδύνου ήταν ο Μαρτσάκης.

Αρκετές οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος από τους Αντώνη Ανδρουλάκη και Μανώλη Σουτζή, δύο από αυτές από την πλευρά των γηπεδούχων οι Σένκα και Κατσικοκέρης συνεργάστηκαν για το γκολ της ισοφάρισης από τον τελευταίο, ο οποίος "πλήγωσε" την παλιά του ομάδα έστω και σε φιλικό επίπεδο.

Στο 70′ ο Λεόν έχασε τεράστια ευκαιρία προκειμένου να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στον Αλμυρό, με τον Γκλώτσο να τον νικά στο μεταξύ τους τετ-α-τετ, όμως ο κίπερ του ΑΟΑΝ δεν είχε αντίδραση στην ευκαιρία του Ρέγες, ο οποίος με διπλή προσπάθεια, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 84′ για το τελικό 1-2.

Αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα ο ΑΟΑΝ αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Άρη Πετρούπολης ενώ ο Αλμυρός το Χαϊδάρι στο γήπεδο του Γαζίου.

AOAN (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γκλώτσος, Χριστογιάννης, Γκρεμός, Βιρολάν, Οικονόμου, Μαρτσάκης, Νοκάι, Μαρκάκης, Αλεξάκης, Δολαψάκης

Έπαιξαν και οι: Γκλώτσος, Πλουσής, Κατσικοκέρης, Σένκα, Καρλίτος, Μουστάκης, Τσανάι, Πήλιος

Αλμυρός (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Πατινιώτης, Κοντογιάννης, Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Κοιλιάρας, Κουτάντος, Χαντί, Ρέγιςε, Τουργαΐδης, Καστελλιανάκης

Έπαιξαν και οι : Γκόγκος, Πακιουφάκης, Βουϊδάσκης, Πιερτζιακόμι. Νικολακάκης, Ενγκουέμ, Παπαδομιχελάκης

πηγή: www.primesport.gr

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ