Μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης βρέθηκαν στον Άγιο Σύλλα

Petite Perle 300×250

Οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δημοτικοί σύμβουλοι Λίνα Ανδρουλάκη και Δημήτρης Καραβιώτης, καθώς και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας Αγίου Σύλλα Γιάννης Στεφανάκης και Ειρήνη Χαλκιαδάκη, παραβρέθηκαν χτες στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Γονέων του δημοτικού σχολείου Αγίου Σύλλα. Το γλέντι διοργανώθηκε με σκοπό την συλλογή χρημάτων για επείγουσες εργασίες συντήρησης του σχολείου του χωριού.

Μετά από συνεχείς παρεμβάσεις και αιτήματα του Συλλόγου Γονέων προς τις δημοτικές αρχές που έπεσαν στο κενό, η τοπική κοινωνία στήριξε την προσπάθεια συντήρησης του σχολικού κτιρίου. Για άλλη μια φορά βλέπουμε τις συνέπειες της πολιτικής που εφαρμόζεται από το κεντρικό κράτος έως την τοπική διοίκηση, η οποία βλέπει σαν κόστος την αντιμετώπιση οξυμένων λαϊκών προβλημάτων όπως αυτό της σχολικής στέγης.

Σε δήλωση της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Λίνα Ανδρουλάκη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση ανέφερε:

«Την ώρα που δαπανώνται εκατομμύρια ευρώ για αναπλάσεις και εκ νέου αναπλάσεις του κέντρου, με βάση τις ανάγκες του μεγάλου τουριστικού και εμπορικού κεφαλαίου, τα σχολικά κτίρια του δήμου Ηρακλείου είναι απαρχαιωμένα, με σοβαρές ελλείψεις, χωρίς προσεισμικούς ελέγχους, συχνά ακατάλληλα, ενώ ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου έχει να γίνει πάνω από 20 χρόνια.

Καλούμε τους κατοίκους να βγάλουν συμπεράσματα από την στάση όλων των προηγούμενων δημοτικών αρχών που εδώ και χρόνια τους εμπαίζουν. Να μην εμπιστευτούν «νέους» συνδυασμούς που μόνο νέοι δεν είναι, καθώς αποτελούνται από πρώην και νυν στελέχη της τοπικής -και όχι μόνο- διοίκησης, και να συμπορευτούν με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τον μόνο συνδυασμό που σταθερά είναι στο πλάι των λαϊκών οικογενειών της πόλης και της υπαίθρου, αναδεικνύοντας τα σοβαρά καθημερινά προβλήματα των δημοτών. Διεκδικεί σύγχρονα και ασφαλή σχολικά κτίρια, να γίνουν όλες οι αναγκαίες συντηρήσεις και ανέγερση νέων σχολικών μονάδων με βάση τις ανάγκες, με ευθύνη του κεντρικού κράτους.

Στις επερχόμενες τοπικές εκλογές τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να βγουν ενισχυμένα σε κοινότητες, δήμο και περιφέρεια!».

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ