Θεσσαλονίκη: Πεθερά απαλλάχθηκε για την κατηγορία επίθεσης στη νύφη της

Petite Perle 300×250

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης κατέληξε η υπόθεση – Νύφη και πεθερά πιάστηκαν στα χέρια ενώ ο σύζυγος και γιος απειλούσε την πρώτη επειδή δεν πρόσεχε τα παιδιά τους.

Tο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης απήλλαξε την 66χρονη πεθερά και τον 45χρονο σύζυγό 37χρονης γυναίκας και μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία κατήγγειλε ότι της επιτέθηκαν και την απείλησαν.

Το δικαστήριο έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη για την πρώτη, σχετικά με την ενδοοικογενειακή σωματική καθώς δεν υποβλήθηκε σχετική έγκληση, ενώ αθώωσε τον δεύτερο γιατί η παθούσα δήλωσε ότι δεν τρομοκρατήθηκε από την απειλή του συζύγου της.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 11 το πρωί στις 2 Σεπτεμβρίου μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στη Νέα Μεσήμβρια. Εκεί, η 66χρονη φέρεται πως τραυμάτισε τη νύφη της, γδέρνοντάς την με τα νύχια στο πρόσωπο ενώ ο 45χρονος φέρεται πως την απείλησε τηλεφωνικά μετά το προηγούμενο επεισόδιο.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2007 και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ηλικίας από ενός έτους έως 13 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η πεθερά μετέβη στο σπίτι του γιου της για να βοηθήσει τη νύφη της στις δουλειές.

Όταν η 37χρονη μάλωσε την 13χρονη κόρη της επειδή πείραζε τα μικρότερα παιδιά, εκείνη της αντιμίλησε και μετά πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της στη δουλειά για να διαμαρτυρηθεί. Στη συνέχεια ο 45χρονος τηλεφώνησε και είπε στη γυναίκα του να φύγει από το σπίτι επειδή αντί να προσέχει τα παιδία, πίνει και καπνίζει.

Η πεθερά τότε πήρε το μέρος του γιου της και διαπληκτίστηκε με τη νύφη της. Τότε οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και η 66χρονη με τα νύχια της έγδαρε την 37χρονη στο πρόσωπο και στα χέρια ενώ η τελευταία της τράβηξε τα μαλλιά.

Πηγή: skai.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ