Βιογραφικό Γιάννη Στρατάκη-Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Αγαπητοί φίλοι

Ονομάζομαι Γιάννης Στρατάκης του Ανδρέακαι της Χρυσής Ροδίτου, γεννήθηκα στις 16/10/1986, μεγάλωσα και μένω μόνιμα στον ευλογημένο τόπο, τη Ροδιά Μαλεβιζίου.

Είμαι παντρεμένος με την Σοφία Κουγιουμουτζή από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου και έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, τη Χρυσή 7 ετών, τον Ανδρέα 5 ετών και τον Παύλο 4 ετών.

Στη Ροδιά δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά διατηρώντας ένα minimarketκαι ένα κρεοπωλείο και γενικότερα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με την ύπαιθρο. Την κτηνοτροφία και την γεωργία ταυτόχρονα.

Το 2014, σε ηλικία 28 ετών ασχολήθηκα για πρώτη φορά επίσημα με τα κοινά του τόπου μου ως πρόεδρος της Ροδιάς με Δήμαρχο τον κ. Μαμουλάκη και το 2019 εκλέχτηκα ξανά 1ος σε σταυρούς προτίμησης, πάλι πρόεδρος της κοινότητας, αντιπροσωπεύοντας μια ομάδα φίλων και συνεργατών που είχε «κατέβει» στις εκλογές ως ανεξάρτητη δύναμη.

Τώρα, το 2023 θα ζητήσω για 3η φορά την ψήφο σας, πλέον όλων των Δημοτών του Μαλεβιζίου ως υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μενέλαου Μποκέα.

Όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν καλά και όσοι δεν με γνωρίζουν θα το διαπιστώσουν σύντομα. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και ούτε θα γίνω ποτέ. Τους κοιτάω όλους στα μάτια με ειλικρίνεια και έχω μάθει από τους γονείς μου ότι, ο λόγος μου να είναι συμβόλαιο.

Για αυτό λοιπόν σαν δίνω το λόγο μου ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω στον τόπο που αγαπάμε, στον τόπο που μεγαλώσαμε, στον τόπο που όλοι θέλουμε να τοδούμε να προοδεύει.

Γνωρίζω αρκετά καλά τα προβλήματα της υπαίθρου, τα οποία τα ζω καθημερινά και είμαι σίγουρος ότι ο προγραμματισμός και οι ενέργειες μας θα επιλύσουν τα περισσότερα από αυτά.

Με ειλικρίνεια και καθαρή ματιά.

Αυτή είναι η μοναδική προεκλογική δέσμευση που θέλω να κάνω. Τα υπόλοιπα θα φανούν από τις πράξεις, τόσο τις δικές μου όσο και της παράταξης του ΜενέλουΜποκέα που πλέον έχει, πέρα από τη θέληση, τις γνώσεις και την εμπειρία για να φέρει σε πέρας όλα τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και οραματιστεί για το Μαλεβίζι.

Εγώ θα σας κοιτάω στα μάτια και την επόμενη ημέρα των εκλογών. Σας το υπογράφω…

Γιάννης Στρατάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου
Μενέλαος Μποκέας –  Το Μαλεβίζι μπορεί

Το Μαλεβίζι Μπορεί - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ