Ευχαρίστησε η Τύλισος τους φορείς και χορηγούς για την επιτυχημένη χοροεσπερίδα που έγινε

Petite Perle 300×250

Με ανακοίνωση της ο ΑΟ Τυλίσου μέσω του προέδρου του ευχαρίστησε όλους εκείνους που βοήθησαν για να γίνει μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση για το σωματείο με συμμετοχή όλων των πολιτιστικών φορέων και χορηγών του τόπου και της περιοχής.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Δεν μπορώ παρά να νιώθω βαθύτατα συγκινημένος σαν Πρόεδρος της Α.Ο.ΤΥΛΙΣΟΥ για την στήριξη όπου και έδειξε ο κόσμος τιμώντας μας με την παρουσία του στην χοροεσπερίδα του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου. Για τους Συγχωριανούς μας αλλά και τους φορείς <<Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου, Σύλλογος Γυναικών Τυλίσου, Συνεταιρισμός Τυλίσου>> που έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αγαπάνε την ομάδα και είναι πάντα δίπλα της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της βραδιάς και ειδικά στον Μέγα Χορηγό μας το ENVY CAFE CLUB και στον Δημήτριο Πιτσικάκη όπου και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα της Ομάδας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι λίγο για όλα αυτά τα άτομα που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή της χοροεσπερίδας όπου βοήθησαν από το να μας φέρουν το καταπληκτικό συγκρότημα του κ. Καλλέργη Λευτέρη όπου και μας ψυχαγώγησε με ένα καταπληκτικό τρόπο, την ομαλή διεξαγωγή της βραδιάς αλλά και στην καθαριότητα του προαύλιου χώρου του Γυμνασίου όπου αφιέρωσαν αρκετές ώρες από την προσωπική τους ζωή <<Σας Ευχαριστώ πολύ…!!!>>"

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ