Συμμετοχή Υφ.Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη: "Αποκατάσταση σεισμόπληκτων κτηρίων και τεχνικά θέματα ενίσχυσης κτηρίων"

Την διάθεση της κυβέρνησης να υιοθετήσει και να νομοθετήσει προτάσεις που θα συντείνουν στην επιτάχυνση των διαδικασιών διεκπεραίωσης των φακέλων που αιτούνται αδειοδότηση επισκευής των σεισμόπληκτων κτιρίων, εξέφρασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής ΝΔ κ. Μάξιμος Σενετάκης, μιλώντας σε Διημερίδα με θέμα: "Αποκατάσταση Σεισμόπληκτων Κτηρίων και Τεχνικά Θέματα Ενίσχυσης Κτηρίων".

Ο κ. Σενετάκης που παρενέβη διαδικτυακά στην Ημερίδα, ζήτησε την συνεργασία υπηρεσιών και ιδιωτών για την υπέρβαση των προβλημάτων που έχουν προκύψει και κάλεσε τους συναδέλφους του μηχανικούς να προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις και να τις εντάξουν στα συμπεράσματα της Διημερίδας.

Τη Διημερίδα διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ανατολικής Κρήτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και υπό την αιγίδα του ΤΕΕ/ΤΑΚ. 

Ο κ. Σενετάκης ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την πρωτοβουλία τους σε ένα ζήτημα που όπως είπε δοκιμάζει τις αντοχές των ανθρώπων, αλλά και της ικανότητας της Πολιτείας να ανταπεξέλθει στις ανάγκες τους.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ