Αλμυρός: Χόρεψε με Βασίλη Σταυρακάκη και Μιχάλη Καλλέργη – Βραβεύσεις

Petite Perle 300×250

Σε μία εξαιρετική βραδιά που έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Γαζίου, ο Αλμυρός πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του με το συγκρότημα των Βασίλη Σταυρακάκη και Μιχάλη Καλλέργη.

Η βραδιά περιείχε άφθονο φαγητό, ποτό, ασταμάτητο τραγούδι, χορό καθώς και βραβεύσεις με την ομάδα του Αλμυρού, να τιμά το ΓΕΛ Γαζίου για την του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, την Μαρίνα Πετούση για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κιck Boxing αλλά και τις "σημαίες" της, Ανδρέα και Πέτρο Στρατήγη για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με μέλη της παράταξης του, καθώς και υποψήφιοι από την παράταξη του Δημήτρη Πιτσικάκη.

Η ενημέρωση του Αλμυρού:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Οι Διοίκηση του Αλμυρού κ ο Πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που παρευρέθηκε χθες στην ετήσια χοροεσπερίδα μας κ χόρεψε μαζί μας ,

Τη νέα γενιά που βροντοφωναξε παρών , αλλά κ όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση μας.

Η ομάδα μας τίμησε το ΓΕΛ Γαζίου για την κατάκτηση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου,

Τη Μαρίνα Πετούση για την κατάκτηση του ασημένιου μετάλλιου με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κιck Boxing,

κ τα αδέρφια Στρατήγη, Ανδρέα κ Πέτρο ,για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο μας.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά για να φτάσουμε τον ΑΛΜΥΡΌ μας ψηλότερα!!!»

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ