Χαιρετισμός και Ευχές από τη νέα Διευθύντρια του Γυμνασίου Γαζίου 

Petite Perle 300×250

Με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους προ των πυλών κα ήθελα να χαιρετίσω και να  ευχηθώ σε όλη τη σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Γαζίου, μαθητές, κηδεμόνες και  εκπαιδευτικούς  Καλή και Δημιουργική Νέα Σχολική Χρονιά με Υγεία και Πρόοδο! 

Αναλαμβάνοντας πρόσφατα τα ινία τα  του Γυμνασίου Γαζίου, από τις πρώτες  κιόλας μέρες επαφής μου με τα μόνιμα μελή του Συλλόγου Διδασκόντων  συνειδητοποίησα με μεγάλη μου χαρά πως πρόκειται για μια άρτια και εμπνευσμένη  ομάδα εκπαιδευτικών με πολυετή εμπειρία και αγάπη για το Σχολείο. Είμαι, λοιπόν,  σίγουρη πως θα έχουμε μία άριστη συνεργασία και θα πορευτούμε από κοινό με όραμα  και κύριο σκοπό τη δημιουργία κλίματος ασφάλειας, εμπιστοσύνης  και αποδοχής για  όλους τους μαθητές μας μέσα σε ένα Σχολείο Ανοιχτό και Δημοκρατικό. Με τον τρόπο  αυτό οι διδακτικοί και παιδαγωγικοί μας  στόχοι να επιτευχθούν αβίαστα και τα οφέλη να  είναι πολλαπλά. 

Επιθυμούμε και αναμένουμε πάντα τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  Σχολείου καθώς, επίσης, και όλων των τοπικών φορέων που εμπλέκονται με τη λειτουργία  του Σχολείου ώστε να επιτύχουμε καθημερινή ομαλή λειτουργία στη βάση  του σεβασμού  και της αλληλεγγύης. 

Το Σχολείο είναι για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς το δεύτερο σπίτι. Και το σπίτι  αυτό πρέπει να το αγαπάμε και να το προσέχουμε όλοι μαζί! Γιατί μέσα σε αυτό δημιουργούμε δεσμούς, προωθούμε  τη γνώση και μαθαίνουμε αξίες ζωής. 

Περιμένουμε τους μαθητές μας στο Σχολείο την πρώτη μέρα  λειτουργίας του, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 09:30 για τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό (10:00) και για  τις πρώτες ενημερώσεις. 

(Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στον πρώην Δ/ντι του Σχολείου κ. Μακρογιαννάκη  Μανώλη, ο οποίος με συγκίνησε με το καλωσόρισμα του και με βοήθησε καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού να εγκλιματιστώ στο νέο περιβάλλον. Είμαι πολύ χαρούμενη  που  κα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά.) 

Με πολλή  αγάπη για το Δημόσιο Ελληνικό Σχολείο 

Η Δ/ντρια 

Αθανασοπούλου  Χαρά (ΠΕ86)

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ