Φονικό Μπαλί: Την Πέμπτη η συνέχεια στο Εφετείο για τη δολοφονία του 49χρονου κυνηγού

Petite Perle 300×250

Η δίκη η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, είχε διακοπεί στις 10 εκείνου του μήνα κι επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης, στα Χανιά

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί τελικά η δίκη -σε δεύτερο βαθμό- για το φονικό που είχε σημειωθεί το Νοέμβριο του 2019, στο Μπαλί Ρεθύμνου.

Κατηγορούμενος στην πολύκροτη υπόθεση είναι ένας 50χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή ισόβιας κάθειρξης (συν ποινή φυλάκισης τριών ετών) για την "ανθρωποκτονία από πρόθεση" ενός 49χρονου κυνηγού.

Η δίκη η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, είχε διακοπεί στις 10 εκείνου του μήνα κι επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης, στα Χανιά. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, διακόπηκε ξανά για την ερχόμενη Πέμπτη λόγω ασθένειας ενός εκ των συνηγόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί με καταθέσεις των πραγματογνωμόνων.

Υπενθυμίζεται πως η τραγωδία είχε σημειωθεί τις πρωινές ώρες της 16ης Νοεμβρίου του 2019 στην περιοχή Βλυχάδα στο Μπαλί.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ