Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας: Στέφανα για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη με κουμπάρο τον Νίκο Κοκλώνη

Τα σκαλιά της εκκλησίας φέρεται να ανεβαίνουν η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισπίκη καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται να ετοιμάζει το γάμο του μέσα στο 2024, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Secret των Παραπολιτικών και της δημοσιογράφου Σπυριδούλας Τριάντου.

Η Δέσποινα Βανδή, μετά το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, το οποίο ανακοίνωσε τον Ιούλιο του 2021, βρήκε ξανά το έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού, ο οποίος όπως είχε πει, «είναι το λιμάνι της». Ενώ, η μάνα του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για πρώτη φορά και προέβη σε μία σοκαριστική δήλωση για τη Δέσποινα Βανδή σε σχέση με τον γιο της.

«Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στο «Καλύτερα δε γίνεται» και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι έχει μπει στην τελική ευθεία για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2024.

Κουμπάρος ο Νίκος Κοκλώνης

Το ρεπορτάζ επικαλείται ανθρώπους από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστρας και του ηθοποιού και μάλιστα αναφέρει ότι κουμπάρος θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Δέσποινα Βανδή, όταν είχε ερωτηθεί από την Κατερίνα Καινούργιου για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί Πάνω από όλα θέλω να υπάρχει σεβασμός».

Πηγή: www.athensmagazine.gr

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Lifestyle - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ