Φιλική ισοπαλία ο ΟΦΗ 2-2 με τα Χανιά

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να ξεμουδιάσει και αρκετοί παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τα Χανιά που έγινε σήμερα στο «Γεντί Κουλέ» κι έληξε ισόπαλο με 2-2, με αφορμή την διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησε να παίξει ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι έχει όρεξη να δημιουργήσει. Ο Όμιλος βρήκε μάλιστα νωρίς το γκολ, αφού στο 11', μετά από ωραίο γύρισμα του Αμπάντα, ο Σερβιλάκης πέτυχε αυτογκόλ και άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ είχε την κατοχή όμως οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο ήταν ελάχιστες.

Στο δεύτερο μέρος τα Χανιά ανέβασαν την απόδοσή τους και ήταν πιο ανταγωνιστικά, καταφέρνοντας να φτάσουν και στην ισοφάριση με τον Μάναλη να σκοράρει εξ επαφής μετά από φάση διαρκείας, ενώ λίγο αργότερα είχαν και δοκάρι με τον Μανουσάκη.

Στη συνέχεια ο Βάλντας Νταμπράουσκας άνοιξε κι άλλο το rotation, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Λίγα λεπτά πριν το φινάλε ο ΟΦΗ βρήκε και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Ντίκο, ο οποίος έκανε το 2-1 μετά από σέντρα του Λάρσον.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Ματάους με κεφαλιά, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. Τα Χανιά έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ, αφού στην επόμενη φάση ο… παλιός γνώριμος Βουό έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου απέκρουσε και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι οι φάσεις ήταν περισσότερες, το παιχνίδι ήταν και πιο σκληρό, με αρκετά φάουλ εκατέρωθεν.

Κέρδος του φιλικού ήταν σίγουρα η εικόνα του Αποστολάκη και του Σημαντηράκη, που πήραν αρκετά λεπτά συμμετοχής και έδειξαν ποδοσφαιρικό θράσος, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Αμπάντα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Νέιρα, Μοσκέρα, Τοράλ

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σερβιλάκης, Τσόρνομαζ. Λεμονής, Μπουρσέλης, Μίλλερ, Μανουσάκης, Μάναλης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ