Ηράκλειο: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 48χρονος για τις απόπειρες βιασμού

Petite Perle 300×250

Ο 48χρονος συνελήφθη τα προηγούμενα 24ωρα, καθώς φέρεται να επιχείρησε να βιάσει δύο νεαρές κοπέλες (η μία εκ των οποίων ανήλικη), τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην πόλη του Ηρακλείου και ειδικότερα στον Λάκκο.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από την απολλογία του σήμερα Τετάρτη (13/9) ο 48χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο 48χρονος συνελήφθη τα προηγούμενα 24ωρα, καθώς φέρεται να επιχείρησε να βιάσει δύο νεαρές κοπέλες (η μία εκ των οποίων ανήλικη), τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην πόλη του Ηρακλείου και ειδικότερα στον Λάκκο και στα Καμίνια. Ο 48χρονος οδηγήθηκε χθες Τρίτη (12/9) στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε κακουργηματικές διώξεις σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος που φέρεται να είναι πατέρας δύο παιδιών, εμφανίστηκε ντροπιασμένος, με σκυμμένο το κεφάλι και ζητούσε συγνώμη για τις πράξεις του.

Το χρονικό

Ο κατηγορούμενος επιτέθηκε σεξουαλικά τα ξημερώματα του Σαββάτου σε δύο κοπέλες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στις συνοικίες του Λάκκου και των Καμινίων, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, ο 48χρονος φέρεται να προσπάθησε να βιάσει την 25χρονη κοπέλα στην οδό Βικέλα, στον Λάκκο. Η πράξη του "αποτυπώθηκε»"σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Το ίδιο βράδυ, ο άνδρας φέρεται ότι επιχείρησε να βιάσει και μία 17χρονη στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο.

πηγή: www.neakriti.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ