Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολη πρόκριση του Γιούχτα στη Λαμία με 3-1 τον Αστέρα Σταυρού

Petite Perle 300×250

Ο Γιούχτας κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο πήρε την πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας με 3-1 του Αστέρα Σταυρού στο ΔΑΚ Λαμίας.

Στο 7ο λεπτό, πολύ καλή στιγμή για τον Αστέρα. Ο Φράγκος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Μπουτσάκη να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Αλεξίου και να απομακρύνει.

Δυο λεπτά αργότερα ο Γιούχτας άνοιξε το σκορ. Ο Γελαδάρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πολυχρόννης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 27΄ο Γκίνη έστρωσε στον Πολυχρόνη, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα ο Μαργαρίτης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ακασού έπιασε την κεφαλιά, με τον Πρινιωτάκη να μπλοκάρει.

Στο 37ο λεπτό η ομάδα του Σταυρού έφερε το ματς στα ίσα. Μετά από κακή συνεννόηση του Πρινιωτάκη με τον Κόλα, ο Φράγκος έγινε κάτοχος της μπάλας και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Στο 43' ο Νοικοκυράκης έδωσε στον Αλεξόπουλο,  αυτός απέναντι από τον Τσάμη έκανε το σουτ, με το γκολκίπερ του Αστέρα να αποκρούει.

Στο Β' μέρος και συγκεκριμένα στο 60', ο Ροβίθης που λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνα των γηπεδούχων και από κοντά έδωσε ξανά το προβάδισμα στο Γιούχτα με 1-2.

Στο 66' λάθος γύρισμα του Μαλισσόβα, ο Ροβίθης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Τσάμη να διώχνει σε κόρνερ.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Βρεττός εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Κίσσας με κοντινό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3.

Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 90', με το Νοικοκυράκη να κάνει το σουτ και τον Τσάμη να αποκρούει σε κόρνερ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Μαργαρίτης (82' Κουδουνάς), Μαλισσόβας, Μόσχος (75' Φούντας), Ακασού, Αυγουστάτος, Φράγκος, Αντωνόπουλος (83' Παπαλέξης), Λάππας, Ροντρίγκεθ (20' Δρόσος), Αλεξίου (75' Κακκάβας).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Κορνιλάκης (80' Τζανής), Φαζός, Κόλα, Μπουτσάκης (71' Δασκαλάκης), Πολυχρόνης (46' Μπρους), Νοικοκυράκης, Γκίνη (60' Βρεττός), Αλεξόπουλος (60' Ροβίθης).

πηγή: www.ekriti.gr

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ