Επένδυση στο μέλλον με Γκιουλμιχάλη για Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Ο Γιάννης Γκιουλμιχάλης έχει φροντίσει από μικρή ηλικία να δείξει τα ποδοσφαιρικά του διαπιστευτήρια, έχοντας αναδειχτεί στην οικογένεια του Λίντο ενώ ήταν βασικό στέλεχος τα προηγούμενα χρόνια στην Μικτή Ομάδα της ΕΠΣΗ.

Πλέον θα αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΗ με την φανέλα της Δαμάστας, αποτελώντας επένδυση στο μέλλον για το σωματείο. Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού:

«Ο Α.Ο. Δαμάστας συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας χρονιάς και με το βλέμμα στο μέλλον ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Γιάννη Γκιουλμιχάλη.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έχει γεννηθεί το 2005 και σίγουρα με την ποιότητα που διαθέτει θα δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Κόκκινο.

Έχει αγωνιστεί στην Δόξα Ηρακλείου, το Λίντο και έχει κληθεί και αγωνιστεί στην μικτή της ΕΠΣΗ. Γιάννη Γκιουλμιχάλη καλωσόρισες στην οικογένεια της Δαμάστας.

Σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα και τους στόχους που έχεις βάλει».

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ