Κάλλια Λημναίου: «Τα προβλήματα λύνονται με σκληρή δουλειά»

Η υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Αχλάδας με την παράταξη "Το Μαλεβίζι Μπορεί" μιλά στη Φωνή του Μαλεβιζίου

Με δεδομένη τη διάθεση για προσφορά, για την στήριξη της Αγίας Πελαγίας και των ανθρώπων της, με στόχο να επιτευχθούν όσα είναι αναγκαία για τον τόπο κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές η Κάλλια Λημναίου, ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Αχλάδας, με την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί» και επικεφαλής τον Μενέλαο Μποκέα.

Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή τα τελευταία εννιά χρόνια, γνωρίζει την Αγία Πελαγία … σαν το σπίτι της, αφού μεγαλώνει εκεί από οκτώ ετών και έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με  την περιοχή, λόγω της οικογενειακής επιχείρησης που μετρά 30 χρόνια λειτουργίας.

Μιλώντας στη «Φωνή του Μαλεβιζίου» αναφέρεται στους λόγους που την ώθησαν να ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών της, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και αναφέρεται σε όσα μπορούν και πρέπει να γίνουν για την Αγία Πελαγία.

Κυρία Λημναίου είστε υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο της Αχλάδας στις εκλογές. Πως πήρατε αυτήν την απόφαση;

Έλαβα αυτή την απόφαση γιατί το τόπος χρειάζεται βοήθεια, από ανθρώπους που τον γνωρίζουν, τον πονάνε και εργάζονται για αυτόν. Ήδη από την ενασχόλησή μου, στον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών  έχω αποκτήσει  μια εμπειρία γνωρίζω τα προβλήματα και μπορώ να συμβάλλω με τις δυνάμεις που διαθέτω στην δρομολόγηση των λύσεων τους. Ο τόπος μας είναι ευλογημένος και έχει πολλά πλεονεκτήματα και πολλά προβλήματα. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα και να λύσουμε τα προβλήματα.

Κατεβαίνετε στις εκλογές με την παράταξη «Το Μαλεβίζι μπορεί» και τον νυν Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα. Πως κάνατε αυτήν την επιλογή;

Είμαι επιχειρηματίας, αντιπρόεδρος στον σύλλογο επαγγελματιών και εμπόρων της περιοχής μου, παρακολουθώ και γνωρίζω τα προβλήματα. Έχω δει τον τρόπο λειτουργίας του κ. Μποκέα και έχω παρακολουθήσει επίσης ότι έχει πρόγραμμα, μέθοδο και ασχολείται με τις λύσεις των προβλημάτων. Τον εμπιστεύομαι. Θέλει και μπορεί να βοηθήσει τον τόπο να πάει μπροστά.

Η φονική κακοκαιρία στην Αγία Πελαγία με τους δύο νεκρούς ανέδειξε  ξανά τα θέματα των υποδομών . Ποια πιστεύετε ότι είναι τα προβλήματα της περιοχής που ζητούν λύσεις;

Προφανώς το θέμα με το  κανάλι είναι σοβαρό καθώς είδαμε ότι στη συγκεκριμένη κακοκαιρία δεν άντεξε. Θεωρώ πως η λύση του πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα για να μην θρηνήσουμε ξανά θύματα.

Επίσης ένα σημαντικό έργο για την περιοχή είναι η παραλία που πρέπει να μεγαλώσει. Είναι ένα έργο που περιμένει η περιοχή και θα δώσει μια άλλη πνοή στον τόπο. Οι δρόμοι, επίσης είναι ένα έργο που πρέπει η δημοτική αρχή να φροντίσει να λύσει.

Πως βλέπετε τον κόσμο σε αυτές τις εκλογές, δείχνει ενδιαφέρον, θα πάει να ψηφίσει;

Ο κόσμος, με όσους τουλάχιστον έχω συζητήσει εγώ, ενδιαφέρεται. Ξέρουν όλοι ότι με την ψήφο τους θα μπορούν να αναδείξουν αυτούς που επιθυμούν για να τους εκπροσωπήσουν και πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να συμβάλλουν στις λύσεις των προβλημάτων. Με αυτόν τον τρόπο και οι ίδιοι οι πολίτες συμμετέχουν στις λύσεις.

Κυρία Λημναίου δραστηριοποιείστε επαγγελματικά στην Αγία Πελαγία, είστε παντρεμένη και έχετε δύο κόρες. Γιατί θα ζητούσατε από τους πολίτες να σας ψηφίσουν;

Ζητώ την ψήφο των πολιτών, γιατί έχω τη γνώση και την εμπειρία για τα προβλήματα του τόπου μου. Περισσότερο όπως και οι ίδιοι ξέρουν είμαι εργατική, μεθοδική και αποτελεσματική και κυρίως έχω όρεξη για δουλειά και προσφορά. Τα προβλήματα δεν λύνονται ως δια μαγείας αλλά με σκληρή εργασία.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Το Μαλεβίζι Μπορεί - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ