Το Κεραμούτσι αγκάλιασε το Μενέλαο Μποκέα και τα μέλη της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί»

Petite Perle 300×250

Το Κεραμούτσι ήταν ο επόμενος σταθμός των συναντήσεων  του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα και επικεφαλής της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί» με κατοίκους και φορείς της περιοχής παρουσία μελών της παράταξης. 

 Το θερμό χειροκρότημα των κατοίκων στα όσα ανέφερε ο Μενέλαος Μποκέας έδειξε την ικανοποίηση τους για τα όσα άκουσαν για το χωριό τους αλλά και για την επόμενη μέρα στο Μαλεβίζι γενικότερα. 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και εκ νέου υποψήφιος μιλώντας στους κατοίκους αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει ή βρίσκονται σε εξέλιξη στο Κεραμούτσι όπως είναι η αποκατάσταση της ιστορικής Φάμπρικας Κόκκινίδη και η μετατροπή της σε εκθεσιακό χώρο, η αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης αλλά και η ολοκλήρωση της νέας δεξαμενής για τις ανάγκες της ύδρευσης.  Μιλώντας για τη Φάμπρικα Κοκκινίδη ο Μενέλαος Μποκέας δεν παρέλειψε να τονίσει τη συμβολή τόσο της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πόπης Θραψανιωτάκη όσο και του Περιφερειακού Συμβούλου Λάμπρου Βαμβακά για την προώθηση του έργου. 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Μενέλαος Μποκέας στα έργα αγροτικής οδοποιίας και στα 2.000.000 ευρώ που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Μαλεβιζίου μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, απαντώντας ουσιαστικά σε όσους τις προηγούμενες μέρες παραπληροφορούσαν και τους κατοίκους του Κεραμουτσίου ότι δεν υπάρχει απόφαση ένταξης του έργου. Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί» παρουσίασε στους κατοίκους τόσο την απόφαση ένταξης όπως έχει αναρτηθεί στο Διαύγεια όσο και τη σύμβαση του Δήμου με το Ταμείο Παρακαταθηκών για την παροχή της πίστωσης των 2.000.000 ευρώ που δίνει τη δυνατότητα υλοποίησης του έργου. 

Ο Μενέλαος Μποκέας παράλληλα ενημέρωσε τους κατοίκους στο Κεραμούτσι για την ολοκλήρωση της μελέτης ανάπλασης της κεντρικής πλατείας όσο και για την ανακαίνιση του χώρου που στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού που σχεδιάζει ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Το Μαλεβίζι Μπορεί - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ