Τραγικό συμβάν στο Ηράκλειο: Τον αναζητούσαν τρεις ημέρες και έμαθαν ότι βρίσκεται στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ

Petite Perle 300×250

Ένα τραγικό και συνάμα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στην πόλη του Ηρακλείου – Άνδρας απεβίωσε στο ασθενοφόρο και οι οικείοι του των αναζητούσαν για τρεις ημέρες, χωρίς να γνωρίζουν ότι βρίσκεται στο… νεκροτομείο

Τον αναζητούσαν από την περασμένη Κυριακή (11/9) και το βράδυ της Τετάρτης (13/9) έμαθαν ότι βρισκόταν στο… νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη του Ηρακλείου, όταν ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κάλεσε ο ίδιος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τους οικείους του 58χρονου, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και έπαιρνε αγωγή, κατά την διαδρομή στο ΠΑΓΝΗ, κατέληξε από ανακοπή. Μεταφέρθηκε στα ΤΕΠ και εκεί στο νεκροτομείο, χωρίς ωστόσο οι συγγενείς του να γνωρίζουν το παραμικρό.

Από εκεί αρχίζει και ο Γολγοθάς της αναζήτησης για την κόρη του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος στον 9ο μήνα, καθώς και τον γαμπρό του, αφού δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί στον 58χρονο. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα και αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να μάθουν ότι ο άνθρωπός τους βρίσκεται στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι άνθρωποι είναι συντετριμμένοι από την απώλεια, αλλά και αγανακτισμένοι από τον τρόπο αντιμετώπισης του όλου περιστατικού, καθώς πιστεύουν ότι θα έπρεπε να είχαν ειδοποιηθεί άμεσα από την στιγμή που ο 58χρονος βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ