Δικηγόρος της οικογένειας Αντώνη: «Το πλήρωμα ήξερε για την κατάσταση του Αντώνη Καργιώτη αλλά επέλεξε να τον σκοτώσει»

Petite Perle 300×250

«Ο θάνατος του Αντώνη Καργιώτη προήλθε από πολλά λάθη, από πολλές λάθος κινήσεις και παραλείψεις από έμπειρο προσωπικό ενός πλοίου. Για μένα είναι ένα πράγμα ανεπίτρεπτο», τόνισε ο Μάνος Δρακωνάκης, δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου 36χρονου που έχασε τη ζωή του, όταν μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν από το πλοίο Blue Horizon στον Πειραιά και σήκωσαν τον καταπέλτη.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το πλήρωμα γνώριζε για την κατάσταση του Αντώνη, ωστόσο «αντί να δείξουν τη δέουσα προσοχή, επέλεξαν να τον σκοτώσουν, ρίχνοντάς τον από τον καταπέλτη του πλοίου».

«Η οικογένεια του είχε ενημερώσει, όπως είπε, ενώ αντί να δείξουν περαιτέρω προσοχή όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αντιθέτως σκότωσαν το παιδί αυτό» είπε στον ΣΚΑΪ.

Συνεχίζοντας, επισήμανε πως αυτός θα είναι ικανοποιημένος με την τελική κρίση του δικαστηρίου και πως η οικογένεια του 36χρονου επιζητά τη δικαίωση για τον θάνατο του αγαπημένου της προσώπου.

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το πλοίο κατέπλευσε με ανοιχτό καταπέλτη. Όταν ο καπετάνιος ενημερώθηκε, συνέχιζε να φεύγει, κάτι το οποίο αν αληθεύει, αντιλαμβάνεστε την υπευθυνότητα της κίνησης του καπετάνιου», είπε.

πηγή: www.ethnos.gr

 

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ