Δεν συνεχίζει στον Ερμή Ζωνιανών ο Βαγγέλης Κασσαπάκης

Petite Perle 300×250

Αποχώρησε από τον Ερμή Ζωνιανών ο Βαγγέλης Κασαπάκης. Μετά από δύο άκρως επιτυχημένα χρόνια με την φανέλα της ομάδας του Μυλοποτάμου ο ικανότατος ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει από τους μπλε με το αίτημα του να γίνεται αποδεκτό.

Στο διάστημα των δύο ετών του στον Ερμή Ζωνιανών, ο Κασαπάκης τα… κέρδισε όλα! Την πρώτη σεζόν κατάκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Ρεθύμνου, με δικό του τέρμα ( 1-0 κόντρα στον Αστέρα Περάματος) ενώ ταυτόχρονα ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Την δεύτερο χρονιά… στην ονειρική για τον Ερμή Ζωνιανών πορεία, κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Τέλος, στο λίγο διάστημα που φόρεσε την φανέλα του Ερμή φέτος, ο «Κάσα» πρόλαβε να κερδίσει και το Super Cup στην νίκη με 8-0 κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου, σκοράροντας μάλιστα.

Πλέον, ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα εξτρέμ αλλά μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί και ως «οκτάρι», θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιριστής του καριέρας!

Η ανακοίνωση του Ερμή Ζωνιανών:

Η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Κασαπάκη μετά από απόφαση του ιδίου. Ο Βαγγέλης στα δύο χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα μας, κατάφερε να μείνει στις καρδιές όλων των Ζωνιανών, με το πάθος και την αυταπάρνηση που αγωνίστηκε, συνοδευόμενος από τίτλους και την μεγάλη επάνοδο στην Γ' Εθνική. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και πρέπει να γνωρίζει πως η πόρτα του Ερμή θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον. Εις το επανιδείν!»

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ