ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση στην Βουλή για Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Παππά

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μεταβαίνει αυτή τη στιγμή στη Βουλή για συνάντηση με τον μέχρι πρότινος συνυποψήφιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μεταβαίνει αυτή τη στιγμή στη Βουλή για συνάντηση με τον συνυποψήφιό του Νίκο Παππά.

Οπως έγραφε σήμερα η «Κ», το αποτέλεσμα της Κυριακής στην Κουμουνδούρου δείχνει πως ο Νίκος Παππάς θα είναι «ρυθμιστής» του δεύτερου γύρου.

Ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το ποιον θα στηρίξει στις επαναληπτικές κάλπες που θα στηθούν σε πέντε ημέρες. Μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν με βάση την προεκλογική ατζέντα που έχει προκρίνει για άνοιγμα στο Κέντρο και είναι αναμφισβήτητα κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη. Χθες, ο κ. Παππάς ξεκίνησε να συνομιλεί με κομματικά στελέχη που στήριξαν την υποψηφιότητά του προκειμένου να κάνουν μια πρώτη αποτίμηση του αποτελέσματος. Πληροφορίες αναφέρουν πως σε επίπεδο συνεργατών υπάρχουν ήδη επαφές με τα γραφεία των δύο διεκδικητών για την προεδρία, ωστόσο τελικές αποφάσεις δεν είχαν ληφθεί.

Ακόμη και αν δεν υπάρξει γραμμή υποστήριξής του από τον Νίκο Παππά, θεωρείται απίθανο ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του να μην οδηγηθεί στη δική του κάλπη. Πολλά πρώην στελέχη των προεδρικών είναι πλέον σε στενή συνεργασία μαζί του. Είναι σαφές πως η διαφορά των σχεδόν εννέα μονάδων δίνει ένα ισχυρό προβάδισμα στον Στέφανο Κασσελάκη.

πηγή: www.kathimerini.gr

 

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ