Βίντεο παρουσίασε ο Μιχάλης Αλμπαντάκης

Petite Perle 300×250

Μ' ένα βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό του profile στο Facebook ο Μιχάλης Αλμπαντάκης απευθύνεται στους δημότες Μαλεβιζίου δηλώνοντας και πάλι έτοιμος να προσφέρει στο δήμο και τους δημότες. Όπως λέει χαρακτηριστικά «Το 2019 ρίχτηκα στη μάχη των εκλογών με όρεξη και θέληση για να προσφέρω στον τόπο μου. Το 2023  η όρεξη και η θέληση παραμένουν στο ακέραιο και σ' αυτά προστίθενται η εμπειρία και η γνώση.»

Ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα του – η οποία όπως φαίνεται  ξεκινά νωρίς το πρωί με τον ίδιο να πηγαίνει στο δημαρχείο προκειμένου  να ασχοληθεί με θέματα του χαρτοφυλακίου του. Η συνέχεια της ημέρας τον βρίσκει στα γραφεία της εταιρείας Cretan Mill στα Κάτω Καλέσα καθώς ο ίδιος είναι παράλληλα κι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Ο ίδιος στο βίντεο μιλάει για το όραμά του για τον δήμο κάνοντας λόγο «για το Μαλεβίζι του αύριο,  της ανάπτυξης, της ευημερίας  και της προκοπής.»  Όπως σημειώνει εμφατικά ο κ. Αλμπαντάκης  «το 2019 η αλλαγή ξεκίνησε. Το 2023 κάνουμε το επόμενο βήμα»

Μιχάλης Αλμπαντάκης: Τώρα κάνουμε το επόμενο βήμα

Το Μαλεβίζι Μπορεί - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ