Στέφανος Κασσελάκης: Δεν θέλω να παραιτηθεί κανείς για να μπω εγώ στη Βουλή

Petite Perle 300×250

Την πρόθεση του να μη ζητήσει την παραίτηση κανενός βουλευτή ώστε να μπει ο ίδιος στη Βουλή εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Δεν θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θέλω, ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους», δήλωσε.

Νωρίτερα, τόσο η Έλενα Ακρίτα όσο και ο Όθωνας Ηλιόπουλος -δύο από τους τρεις βουλευτές Επικρατείας που θα μπορούσαν να παραιτηθούν για να δώσουν την ευκαιρία στον Στέφανο Κασσελάκη να μπει στη Βουλή- δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να το πράξουν.

Η Έλενα Ακρίτα σε εκπομπή του Action 24 σήμερα το πρωί και ο Όθωνας Ηλιόπουλος σε δήλωσή του, ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται σε καμία περίπτωση να παραιτηθούν από βουλευτές Επικρατείας ώστε να μπορέσει να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή.

Μετά τις δηλώσεις αυτές, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κάτω από το σπίτι, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν θέλει ούτε η Έλενα Ακρίτα ούτε ο Όθωνας Ηλιόπουλος ούτε ο ναύαρχος να παραιτηθούν. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι, αν εκλεγεί, αυτό που θα ζητήσει από όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι να πηγαίνουν όλοι μαζί στην κοινωνία μαζί του.

«Δεν θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θέλω, ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους. Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία. Θα πηγαίνω θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά, αλλά η ΚΟ θα έρχεται μαζί μου, έξω στην κοινωνία. Μιλάμε για τους αγρότες; Θα πάμε στη Λάρισα μαζί. Μιλάμε για άλλα θέματα; Θα πάμε εκεί που είναι στην κοινωνία. Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα είναι η γείωση στην κοινωνία. Αμα το κάνουμε, θα γίνουμε κυβέρνηση σύντομα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

 

ieidiseis.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ