Μενέλαος Μποκέας: " Είμαι περήφανος για το Μαλεβίζι γιατί αντέξαμε" (Φωτογραφίες & βίντεο)

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την ομιλία στην πλατεία του Γαζίου

Petite Perle 300×250

Δέκα λεπτά μετά τις 8.00 μ.μ.  ξεκίνησε  στην πλατεία Μιχάλη Κατσαμάνη στο Γάζι,  η ομιλία του δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Μενέλαου Μποκέα όπου έγινε η παρουσίαση  όλων των υποψηφίων αλλά και απολογισμός πεπραγμένων.

Σύσσωμα τα μέλη της παράταξης μαζί με τον Δήμαρχο ξεκίνησαν από το εκλογικό κέντρο που βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου με ενθουσιασμό σχηματίζοντας το σήμα της νίκης,  κατευθυνόμενοι προς την κεντρική πλατεία του Γαζίου, όπου τους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή με χειροκροτήματα, κόρνες, καπνογόνα, συνθήματα και αγκαλιές.

" Απόψε στέλνουμε μήνυμα νίκης! Είμαι περήφανος για το Μαλεβίζι. Ζήσαμε πολλαπλές κρίσεις.  Πανδημία, ακρίβεια και άλλες. Τέσσερα χρόνια μετά νιώθουμε περήφανοι. Γιατί αντέξαμε γιατί μείναμε όρθιοι" , είπε στην ομιλία του, ο κ. Μποκέας ενώ νωρίτερα έκανε τον απολογισμό του δημοτικού έργου.

Ο κ. Μποκέας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα οικονομικά στοιχεία του δήμου και πως η πανδημία επηρέασε τα έσοδα λέγοντας ότι  το 2020,ήταν μείον 1.115.000 ευρώ το ταμείο.  Έκανε λόγο για συνθήκες έκτακτης ανάγκης, και ότι η κοινωνία στερήθηκε αυτά τα χρήματα σε έργα, όχι όμως και την κοινωνική πολιτική και στάθηκε στις μειώσεις των δημοτικών τελών.

Αναφέρθηκε στην καθημερινότητα, για την οποία έχει δεχτεί κριτική λέγοντας ότι " αυτή αλλάζει μόνο με μεγάλα έργα".

Νωρίτερα κάνοντας τον απολογισμός του έργου του  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη σύνδεση με τον Αλμυρό, στα κονδύλια που έχουν εξασφαλιστεί ύψους  50 εκ. ευρώ, στα ανταποδοτικά,  στην Ελευθερίου Βενιζέλου,  κ.α

"Κάπου τα καταφέραμε και κάπου κάναμε λάθη" είπε ενώ εξαπέλυσε βολές στους  αντιπάλους  για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την αυτοδιοίκηση λέγοντας ότι είναι "ένας τρόπος από παλιά που μυρίζει ναφθαλίνη"

 

 

 

 

Ο κ. Μποκέας έκανε την έναρξη εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του, για τον χαμό του ορθοπεδικού Μανόλη Ξυλούρη καθώς πρόκειται για στενό συγγενικό πρόσωπο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο συμβολισμό που έχει η πλατεία για τους αυτοδιοικητικούς.

 

Ο  κόσμος έχει αρχίσει να συρρέει από νωρίς ενώ δεξιά και αριστερά της εξέδρας μέσα από γιγαντοοθόνες  αναπαράγονται δηλώσεις  του  κ. Μποκέα για διάφορα έργα.  Πρόκειται για ένα βίντεο παρουσίασης του δημοτικού έργου, το οποίο δημιουργήθηκε για την αποψινή  βραδιά. 

Αρκετός κόσμος πριν φτάσει στην πλατεία είναι σταματήσει στο εκλογικό κέντρο της παράταξης που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο  κάτω.

Η κίνηση στον κεντρικό δρόμο του Γαζίου είναι αυξημένη.

Τον Δήμαρχο προλόγισε ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Σπύρος Παπαευθυμίου ,  που μίλησε για την  πρώτη γνωριμία τους που έγινε σε ένα έργο και όπως είπε " αναγνώρισε στο πρόσωπό του, αυτόν που θα ήθελε δήμαρχο στον τόπο του".

Μετά το τέλος της ομιλίας, ο κ. Μποκέας παρουσίασε τους 195 άνδρες και γυναίκες που απαρτίζουν τα μέλη της παράταξης "Το Μαλεβίζι Μπορεί" λέγοντας ότι νιώθει υπερήφανος για κάθε ένα από τους υποψηφίους του.

Η βραδιά έκλεισε με ενθουσιασμό, χειροκροτήματα, χαμόγελα και αισιοδοξία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Μαλεβίζι Μπορεί - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ