Στην εκπνοή του αγώνα το Λίντο 1-0 κέρδισε το Άλογο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Το Λίντο υποδέχτηκε το Άλογο Μαλεβιζίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ στον 1ο όμιλο.

Μόλις στο 2ο λεπτό το Λίντο μπήκε πιο δυνατά και έχασε εξ επαφής με τον Μαυρή και τον Ορφανουδάκη να αστοχούν από κοντά και να διώχνει ο Ζερβός  την τελευταία στιγμή.

Στο 3ο λεπτό σουτ από μακρυνή απόσταση του Κάββαλου  η μπάλα μπλοκαρίστηκε από τον τερματοφύλακα Ντάγκινη.

Στο 32'  ο Ψαλιδάκης σουτάρει από το ύψος της περιοχής   διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις για τις δυο ομάδες που επηρεάστηκαν και από την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στο γήπεδο.

Με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο με τις δυο άμυνες να αλληλοεξουδετερώνουν τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες που γενικά δεν ξέφυγαν από τα αντιαθλητικά πλαίσια .

 

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Αλόγου έπειτα από φάουλ του Πυτικάκη,.

Όμως το Λίντο σε μία από τις τελευταίες φάσεις στο παιχνίδι ο Μουζουράκης που είχε μπει αλλαγή νωρίτερα  εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με όμορφο τελείωμα έγραψε  το 1-0 που ήταν το τελικό σκορ και χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην πρεμιέρα για το Λίντο.

Λίντο:Nτάγκινης,Αποστολίδης,Γιακουμάκης, Ντάγκινης,Τζιράκης, Φρέσκος ,Δασκαλάκης ,Ζουραράκης ,Ψαλιδάκης ,Μαυρής(81' Μουζουράκης),Ορφανουδάκης

Άλογο Μαλεβιζίου:Ζερβός,Κυραλάκης,Φουκάκης(73' Θεοδοσίου)) ,Γιαννακάκης(50'Σκουλούδης),Δίπλας,Ζερβός ,Κάββαλος(62' Γκούφας),Μανουσάκης ,Πυτικάκης ,Φαρσάρης,Γκιαουράκης(73' Σακλαμάκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ