Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες – Στις 10:30 μ.μ. η πρώτη ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος

Petite Perle 300×250

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας για τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς λίγο μετά τις 9 έληξε και η παράταση που είχε δοθεί στη διαδικασία και έκλεισαν οι κάλπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ψήφισαν 133.261 μέλη. Δεν θα δοθεί νέα παράταση.

Ήδη έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων και σύμφωνα με πληροφορίες στις 10:30 θα γίνουν ανακοινώσεις από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Δρόσο, με την πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος.

Μέχρι τις 19:30 είχαν ψηφίσει πάνω από 130.000 άτομα.

Σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις της Κουμουνδούρου, η τελική συμμετοχή στον β' γύρο ενδέχεται να αγγίζει τα 160.000, ωστόσο ο ρυθμός έπεσε προς το τέλος της διαδικασίας, καθώς ψήφιζαν περίπου 50 άτομα το λεπτό, οπότε ο τελικός αριθμός ψηφισάντων, αναμένεται να κυμανθεί περί τις 140.000. Υπενθυμίζεται ότι στον α' γύρο είχαν ψηφίσει 148.821 άτομα.

 

Από τα γραφεία τους θα δουν τα αποτελέσματα Κασσελάκης – Αχτσιόγλου

Και οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα της εσωκομματικής κάλπης στα γραφεία τους. Η Εφη Αχτσιόγλου βρίσκεται ήδη εκεί, και μαζί της βρίσκονται ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Νίκος Μπίστης, η Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ την επόμενη ώρα αναμένται να μεταβεί στο γραφείο του και ο Στέφανος Κασσελάκης. Εκει βρίσκονται ήδη ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης αλλά και οι γονείς του.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ